Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar merhaba öncelikle. bilgisayarıma ikinci işletim sistemi olarak Ubuntu kurmak istiyorum ama Boot ayarlarında UEFI legacy seçemediğim için flashı göremiyorum ne yapmam gerek?
Arkadaşlar merhaba öncelikle. bilgisayarıma ikinci işletim sistemi olarak Ubuntu kurmak istiyorum ama Boot ayarlarında UEFI legacy seçemediğim için flashı göremiyorum ne yapmam gerek?
Erdem Çolakoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Eylül 2018 Mesajlar 1.872 Çözümler 34 Yer Eagle Mars Colony 4 Şubat 2020 #2 Ubuntu'yu MBR olarak mı yazdırdınız.
Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2020 #3 Erdem Çolakoğlu dedi: Ubuntu'yu MBR olarak mı yazdırdınız. Genişletmek için tıkla... her türlü yazdırdım ama yine de flashı görmedi
Erdem Çolakoğlu dedi: Ubuntu'yu MBR olarak mı yazdırdınız. Genişletmek için tıkla... her türlü yazdırdım ama yine de flashı görmedi
A Ali Batuhan Zeptopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #4 Hocam merhabalar sorunu çözebildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Erenberkk Hectopat Katılım 4 Şubat 2020 Mesajlar 252 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2021 #5 Ali Batuhan dedi: Hocam merhabalar sorunu çözebildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözemedim modlu Windows kurabildim sadece.
Ali Batuhan dedi: Hocam merhabalar sorunu çözebildiniz mi ben de aynı sorunu yaşıyorum. Genişletmek için tıkla... Maalesef çözemedim modlu Windows kurabildim sadece.