Y YusufAlim0 Hectopat Katılım 18 Haziran 2022 Mesajlar 106 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 17:56 #1 Arkadaşlar bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum ama Excalibur iyi bir marka mı tam bilmiyorum veya önereceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Link; Link Dosya Ekleri IMG_0928.png 248 KB · Görüntüleme: 15 Son düzenleyen: Moderatör: Bugün 18:06
Arkadaşlar bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum ama Excalibur iyi bir marka mı tam bilmiyorum veya önereceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Link; Link
Leon Dayı Megapat Dizüstü Cerrahı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 12.557 Makaleler 9 Çözümler 69 Yer İstanbul, Türkiye Bugün 18:07 #2 Bütçe ne kadar?
GeForce GTX 1060 Hectopat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 4.499 Makaleler 5 Çözümler 69 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:15 #3 YusufAlim0 dedi: Arkadaşlar bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum ama Excalibur iyi bir marka mı tam bilmiyorum veya önereceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Link; Link Genişletmek için tıkla... Ben şahsen önermem. Yapılan telefonları bile dandikken yapılan laptoplarından da güzel bir şey beklemeyin bence. Bütçeniz 45K ise daha güzelleri var.
YusufAlim0 dedi: Arkadaşlar bu dizüstü bilgisayarı almayı düşünüyorum ama Excalibur iyi bir marka mı tam bilmiyorum veya önereceğiniz başka bir bilgisayar var mı? Link; Link Genişletmek için tıkla... Ben şahsen önermem. Yapılan telefonları bile dandikken yapılan laptoplarından da güzel bir şey beklemeyin bence. Bütçeniz 45K ise daha güzelleri var.
Lskow Hectopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 4.940 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 18:19 #4 Alınmaz. Ve 44K verip 4050 Casper