Casper Excalibur CS MSI Thin GF63 CS ASUS TUF

turkishramboo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Tuf A15 FA507NU- LP158 R5- 7535HS 16GB 512 GB SSD 6 GB RTX 4050
Merhaba kolay gelsin bir oyuncu laptop alacağım bütçem 20, 25 k arası, Excalibur, MSI Thin GF63 bir de ASUS TUF arasında kaldım. Üçününde donanımsal özellikleri aynı sayılır RTX 3050'li laptolar, CASPER Excalibur G770.1245-bvj0x-b I5-12450h 16gb Ram 500gb Nvme Ssd Gen4 4gb Rtx3050 Dos Gamıng Laptop Fiyatı, Yorumları - Trendyol Excalibur olan, Asus Tuf Gaming A15 7.Nesil Ryzen 5 7535HS-RTX3050 4Gb-8Gb-512Gb Ssd-15.6inc-W11 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da ASUS TUF olan, Msi Thin Gf63 12.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da bu da MSI Thin GF63 olan MSI olan modelin aynı parçalarla Thin 15 modeli var bu laptoplardan hangisini almamı önerirsiniz? Bir de aralarında en iyi şarj süresi uzun giden hangisi acaba, genel olarak oyuncu laptopları prizde kullanmak gerekiyormuş, fakat Excalibur da batarya yönünde çok sıkıntı çıktığını duydum, sizce hangisini almak daha mantıklı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne olursa olsun 3050'li laptop önermem. 3050 2060tan bile geride bir kart. 3060 veya daha üstü 1-2 sistem bulup atacağım fakat bütçenizi biraz aşabilir.

Hocam ne olursa olsun 3050'li laptop önermem. 3050 2060TAN bile geride bir kart. 3060 veya daha üstü 1-2 sistem bulup atacağım fakat bütçenizi biraz aşabilir.

Hocam Acer Nitro serisi var bir de galiba onları çok öneriyorlar, bir de ASUS TUF'un 4050'li modeli var o alınır mı sizce??

Hiçbiri.

+8 GB RAM.

Hiçbiri.

Eyvallah hocam bayağı uygun gözüküyor fiyatı, peki bu laptop şarj konusunda bana problem çıkarır mı, laptoplardan hiç anlamam, prizde mi kullanmak gerekir bunu ?

Siteden RAM yükseltme seçeneği yok, RAM'i ayrıyeten kendim alım takarım, ilerleyen zamanlarda, hangi RAM'i önerirsin hocam?

Eyvallah hocam bayağı uygun gözüküyor fiyatı, peki bu laptop şarj konusunda bana problem çıkarır mı, laptoplardan hiç anlamam, prizde mi kullanmak gerekir bunu ?
Evet oyuncu laptoplarının hepsi aynı. Prizde kullanmanız gerek.
Siteden RAM yükseltme seçeneği yok, RAM'i ayrıyeten kendim alım takarım, ilerleyen zamanlarda, hangi RAM'i önerirsin hocam?
Laptop gelsin de içindeki RAM'in modelini yazıp yeni konu açarsınız burada.

Evet oyuncu laptoplarının hepsi aynı. Prizde kullanmanız gerek.

Laptop gelsin de içindeki RAM'in modelini yazıp yeni konu açarsınız burada.

Çok sağ olun hocam, çok ta uygun fiyatlı denk geldi, iyi günler 🤝🙏

Technopat Haberler

Geri
Yukarı