NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #21 airenxa dedi: Evet. Hocam OC Yapıyorsunuz 280hz oluyor 30dk sonra 240hzye geri düşüyor. Genişletmek için tıkla... Saçma geldi nedense
airenxa dedi: Evet. Hocam OC Yapıyorsunuz 280hz oluyor 30dk sonra 240hzye geri düşüyor. Genişletmek için tıkla... Saçma geldi nedense
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #22 NeoMeo dedi: Saçma geldi nedense Genişletmek için tıkla... Bana da. Over clock desteği max 30 dk'ymış.
NeoMeo dedi: Saçma geldi nedense Genişletmek için tıkla... Bana da. Over clock desteği max 30 dk'ymış.
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #23 Della.dd dedi: Ha şimdi anladım hocam demek istediğinizi. Pardon hocam şimdi anladım ama yine de kat kat iyidir excaliburdan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine.
Della.dd dedi: Ha şimdi anladım hocam demek istediğinizi. Pardon hocam şimdi anladım ama yine de kat kat iyidir excaliburdan. Genişletmek için tıkla... Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #24 airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı?
airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı?
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #25 NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lenovoyu alın geçin.
NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lenovoyu alın geçin.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #26 airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı airenxa dedi: Lenovoyu alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı airenxa dedi: Lenovoyu alın geçin. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim
airenxa Decipat Katılım 17 Ocak 2024 Mesajlar 1.818 Çözümler 1 14 Nisan 2025 #27 NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı Tamamdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı Tamamdır yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #28 airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam ekonomi az çok ortada durum iyi olsa ekipmanların en iyisi alır fiyatada bakmazdım ama durumlar ortada olunca böyle oluyo :d
airenxa dedi: Evet hocam bütçesi 6k ymış arkadaşın zaten güzel yine. Genişletmek için tıkla... Hocam ekonomi az çok ortada durum iyi olsa ekipmanların en iyisi alır fiyatada bakmazdım ama durumlar ortada olunca böyle oluyo :d
Della.dd Decipat Katılım 25 Ağustos 2024 Mesajlar 2.289 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #29 NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Della.dd dedi: Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Genişletmek için tıkla... Alper hocam ayrıca sizden özür dilerim.
NeoMeo dedi: Hocam şimdi hangisini almak daha mantıklı? Genişletmek için tıkla... Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Della.dd dedi: Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Genişletmek için tıkla... Alper hocam ayrıca sizden özür dilerim.
NeoMeo Decapat Katılım 4 Eylül 2023 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #30 Della.dd dedi: Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Alper hocam ayrıca sizden özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler tekrardan
Della.dd dedi: Lenovoya basın. 1k Arttırırsanız efe hocamın attığı iyi. Alper hocam ayrıca sizden özür dilerim. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımlarınız için teşekkürler tekrardan