G gizli kalsın Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 109 9 Haziran 2020 #11 Samotne Ciasteczka dedi: Uyar. Anladım sıkıntınızı o zaman eh, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmüştür bilginize.
Samotne Ciasteczka dedi: Uyar. Anladım sıkıntınızı o zaman eh, alınabilir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sorun çözülmüştür bilginize.
1 108456 Megapat Katılım 22 Nisan 2016 Mesajlar 803 Çözümler 5 17 Kasım 2020 #12 gizli kalsın dedi: Teşekkürler. Sorun çözülmüştür bilginize. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Aradan çok zaman geçmiş, konuyu hortlatıyorum kusura bakmayınız. Aldınız mı bilgisayarı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
gizli kalsın dedi: Teşekkürler. Sorun çözülmüştür bilginize. Genişletmek için tıkla... Merhabalar. Aradan çok zaman geçmiş, konuyu hortlatıyorum kusura bakmayınız. Aldınız mı bilgisayarı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
G gizli kalsın Hectopat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 109 18 Kasım 2020 #13 108456 dedi: Merhabalar. Aradan çok zaman geçmiş, konuyu hortlatıyorum kusura bakmayınız. Aldınız mı bilgisayarı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba,bilgisayarı almadım zaten almak istememdeki etkenlerden birisi peşin fiyatına taksiti olmasıydı.Herhangi bir tavsiyede bulunamam o yüzden.
108456 dedi: Merhabalar. Aradan çok zaman geçmiş, konuyu hortlatıyorum kusura bakmayınız. Aldınız mı bilgisayarı. Tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Merhaba,bilgisayarı almadım zaten almak istememdeki etkenlerden birisi peşin fiyatına taksiti olmasıydı.Herhangi bir tavsiyede bulunamam o yüzden.