HyperdoC Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #21 793692 dedi: Güzel bir sistem bulursunuz inşallah hocam. Genişletmek için tıkla... hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alırmıyım
793692 dedi: Güzel bir sistem bulursunuz inşallah hocam. Genişletmek için tıkla... hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alırmıyım
Ahnohnim Hectopat Katılım 24 Ağustos 2022 Mesajlar 841 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ağustos 2024 #22 HyperdoC dedi: Hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda güzel performans tabiki Alırsınız hocam ama ucuz olması sizi baştan çıkarmasın kasa RAM PSU kaliteside çok önemli.
HyperdoC dedi: Hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Oyunlarda güzel performans tabiki Alırsınız hocam ama ucuz olması sizi baştan çıkarmasın kasa RAM PSU kaliteside çok önemli.
7 793692 Decapat Katılım 7 Haziran 2024 Mesajlar 3.432 Çözümler 22 5 Ağustos 2024 #23 HyperdoC dedi: Hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet alırsınız. Linki atarsanız detaylıca inceleyebilirim.
HyperdoC dedi: Hocam attığım sistemle hemen hemen aynı ve daha ucuz sistemler buldum şimdi bu sistemle güncel oyunlarda güzel performans alır mıyım? Genişletmek için tıkla... Evet alırsınız. Linki atarsanız detaylıca inceleyebilirim.