ExcaliburxD'%25
Hectopat
Son düzenleyen: Moderatör:
Peki hangı PC'yi almamı onerısınız?Casper alınmaz kişisel görüşüm kesinlikle tavsiye etmiyorum. Yok efendim ben 5 yıldır kullanyorum sorun yok diyen arkadaşlar, hayattaki tüm şansınızı o ürüne kullanmışssınız üzgünüm. Çoğu müşterilerimin Casper ürünleri arızası ile geliyor ve en kötüsü arızalar çözümlenmiyor. Ekran bozulsa yeni ekran taktığını zaman sorun oluşuyor. Format atarken sorunlar çıkarıyor. Stabil değil, malzeme kalitesi 5 liraya aldığın fare plastiği kalitesinde. Bilindik markalar tercih edilmeli. Sade tasarım sade donanım olmalı çok özellik karmakarışık bir donanım demek çokça arıza demek.
NE DEMEK İSTEDİN KANKI İYİMİ PC ALAYIMMIBunlarda MSI Z170A Tomahawk anakart, Galax GTX1070 EXOC ekran kartı, Crucial Ballistix 2666MHZ RAM, FSP PSU var. Casper'ın kendi mağazasında Freedos olanı 6800TL ama stok yok, Casperstore mağazasında da Samsung kablosuz kulaklık+LG Music Flow hopörlör hediyeli olanı da 7200TL.
suan icinde onlardanmuı varBunlarda MSI Z170A Tomahawk anakart, Galax GTX1070 EXOC ekran kartı, Crucial Ballistix 2666MHZ RAM, FSP PSU var. Casper'ın kendi mağazasında Freedos olanı 6800TL ama stok yok, Casperstore mağazasında da Samsung kablosuz kulaklık+LG Music Flow hopörlör hediyeli olanı da 7200TL.
KARDEŞİM PCNİN İÇİNDE ONLARDANMI VARBunlarda MSI Z170A Tomahawk anakart, Galax GTX1070 EXOC ekran kartı, Crucial Ballistix 2666MHZ RAM, FSP PSU var. Casper'ın kendi mağazasında Freedos olanı 6800TL ama stok yok, Casperstore mağazasında da Samsung kablosuz kulaklık+LG Music Flow hopörlör hediyeli olanı da 7200TL.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.