Casper Excalibur G650 HDMI Görüntü Aktarma Sorunu

cellojaan

Megapat
Makaleler
9
Yer
Beylikdüzü
Ne yaptıysam HDMI'dan görüntü aktaramıyorum. Sizin konularınızı uyguladım, fb Intel patcher ile ancak bir türlü HDMI tanıtamıyorum.
Technopat'taki Mojave10.14.4 Intel imajını kurdum ve imaj içindeki HD Graphichs 630 için olan config dosyasını kullanıyorum.
Öneriniz var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bazı ayarlar o hazır config.plist dosyalarında kapalı geliyor. Size tavsiyem config yedeği alıp ardından o configde başında # olan kısımlara göz atmanız. (sanırım dvmt yamasının bulunduğu satırlarda idi hdmi vs.)

Yapmadığım bakmadığım yöntem kalmadı ben monitörden kullanıyorum PC'yi gözdeki sorundan dolayı aşamadım bir türlü sadece bir şey yakaladım FB Patcher ile bir yöntemde yansıtma aktrif oluyor ama reboot sırasında siyah ekranda kalıyor. Yarıya kadar doluyor sonra ekran siyahlaşıyor ve öyle kalıyor. Onu çözersem çözeceğim büyük ihtimalle.
Ekran kartını tam olarak doğru şekilde tanıtabildin mi ? Uygun SMBIOS kullanıyor musun ?
Ekran kartını tanıyor problem yok. Uygun SMBIOS'da giriyorum ama hdmi portu yok.
Ekran kartını tam olarak doğru şekilde tanıtabildin mi ? Uygun SMBIOS kullanıyor musun ?

Windows'tan baktığımda HDMI çıkışının Nvidia kartına bağlı olduğunu gördüm hocam. O yüzden tanıtamıyorum herhalde. Optimus olduğu için HDMI kullanamayacağız sanırım IOS'da doğru mu?

Son düzenleme:

Merhaba sorunu çözdünüz mü? Aynı sorun bende de başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…