Casper Excalibur G670 FPS düşüşü

Yer
Empire Bay
Daha fazla  
Evet arkadaşlar. Benim Casper Excalibur G670 bilgisayarı olan bir arkadaşım var. Keşke Casper alma deseydim, ama o bilgisayarı aldığında arkadaş değildik. Son 1 aydır laptopunun sorunları var. Eskiden Full ayarlar CS:GO oynayıp 150 FPS alırdı. Şimdi en düşükte benim gibi (Benim PC zaten kötü) 30 FPS alıyor. GTA 5'te en düşükte 120 FPS falan alırken şimdi 10 FPS oynuyor. Gerçi yakın zamanda ban yedi. Laptopunun sorunları sizce nedir? Tamir edilebilir mi? Cevaplarsanız sevinirim.

Laptopunun özellikleri:

Intel i5 8. nesil.

NVIDIA GTX 1050 Ti.

16 GB RAM.

120 den 10 fps e nasıl düşebilir benchmark testi yapsın bilgisayara userbenchmark'tan yapıp sonuçları atsın ayrıca bilgisayarın fanlarını temizleyip termal macununu yenilesin ama 120 fps ten 10 a düşeceğinin termal macunla düzeleceğini sanmıyorum

120'den 10 FPS'e nasıl düşebilir Benchmark testi yapsın bilgisayara userbenchmark'tan yapıp sonuçları atsın ayrıca bilgisayarın fanlarını temizleyip termal macununu yenilesin ama 120 FPS'ten 10'a düşeceğinin termal macunla düzeleceğini sanmıyorum.

Kendisi bu işlerde bilgili değil, servise götürmesine ailesi virüs olduğu için izin vermiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı