B Batuhan211 Hectopat Katılım 28 Şubat 2018 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #1 Arkadaşlar ben Casper Excalibur G700 Gaming laptop kullanıyorum, Casper'in kendi sitesindekinin aynısı ve PUBG'de çok fazla kasma ve donma oluyor, nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Arkadaşlar ben Casper Excalibur G700 Gaming laptop kullanıyorum, Casper'in kendi sitesindekinin aynısı ve PUBG'de çok fazla kasma ve donma oluyor, nasıl çözebilirim? Yardımcı olursanız sevinirim.
Aliozzcelik Megapat Katılım 25 Ağustos 2014 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Şubat 2018 #2 Kasma sürekli mi? Nasıl kullanıyorsunuz pilde veya fişte mi? Pilde kasması normal olabilir.
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 28 Şubat 2018 #3 Sistem özelliklerinizi belirtin. Dizüstü modeli yeterli değil. Aşağıdaki yönergedeki işlemleri uygula. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Oynanış ayarlarında Tekrar sekmesinin altındaki Tekrar izleme ve Ölüm kamerasını kapat. Sürprizbozan: Resim alıntıdır. Eğer yukarıdaki yöntemler bir işe yaramazsa Aida64 raporu paylaş. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi
Sistem özelliklerinizi belirtin. Dizüstü modeli yeterli değil. Aşağıdaki yönergedeki işlemleri uygula. Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi Oynanış ayarlarında Tekrar sekmesinin altındaki Tekrar izleme ve Ölüm kamerasını kapat. Sürprizbozan: Resim alıntıdır. Eğer yukarıdaki yöntemler bir işe yaramazsa Aida64 raporu paylaş. AIDA64 HTML Raporu Oluşturma Rehberi