Casper Excalibur g770.1075-B5H0X sisteme maden suyu döküldü

FthBsrn

Hectopat
Arkadaşlar olay dün oldu kuruladım direkt bir şeyler yaptım 1 saat kurumasını bekledikten sonra açtım laptopu çalıştı şu an da kullanıyorum ama sormak istediğim bir şeyler var.
1- Biraz yavaşlamış gibi geldi etkisi olmuş mudur?
2- Arada bir değişik bir ses geliyor.
3- Parçalara bir şey olmuş mudur, 2 gün sonra bozulma gibi bir ihtimali var mıdır?
4- Genel sıcaklıklarda hafif bir yükselme var gibi.
Bu sorunların hepsi bende psikolojik olarak da olmuş olabilir.
Yardımcı olursanız sevinirim.
İyi forumlar.
Laptop markası: Casper Excalibur g770.1075-B5H0X.

Bu yavaşlama psikolojik, ama ne olduğunu bilmek imkansız. Daha sonra bozulma gibi bir durumu olurmu bunu kestirmekte zor. İyice kuruladıysanız bir şey olmayacaktır.

Bende kola dökülmüştü 2 gün sonra falan klavyesi bozulmuştu, ama dikkat etmekte fayda var.

Garantisi var mı? Yoksa sıkıntı olmaz varsa da için açıp kurulayın garanti kabul etmeyebilr.

Bu yavaşlama psikolojik, ama ne olduğunu bilmek imkansız. Daha sonra bozulma gibi bir durumu olur mu bunu kestirmekte zor. İyice kuruladıysanız bir şey olmayacaktır.

Döküldüğü anda peçeteyle kuruladım ilk an sonra yan çevirip varsa su akmasını bekledim pek bir şey akmadı.

Garantisi var evet.
Ama dediğiniz şeyi yapamayacağım galiba pek donanımın içiyle alakalı bilgim yok bir şeyi mahvetmekten korkum var oralara kesin su gitmiş midir yani gitmemiş olma şansı yok mu?

Hayır bir şey yok ben tamirci değildim ama yapacak bir şey yok açın zaten bir şey olmuyor hasar almaz temizleyin nazikçe.
Hayır bir şey yok ben tamirci değildim ama yapacak bir şey yok açın zaten bir şey olmuyor hasar almaz temizleyin nazikçe.

Garanti bozulmuyor merak etmeyin dikkatli davranınca bir şey olmuyor ki hala kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…