Casper Excalibur G770.1180-BFJ0X alınır mı?

Bütçe
9-11k gerekirse biraz daha arttırılabilir
Bu forumda Excalibur'u çok gömdüler. Ben bir Excalibur G770 kullanan birisi olarak şunu söyleyim gayet memnunum. Isınma problemini en aza indirmek içinde 100 Liralık soğutucu aldım gayet oyunları çatır çatır oynuyorum, ısınma problemi de çekmiyorum, almanı öneririm.

Sistemim: GTX 1650, i5 10300H benim sistemim böyle sen daha iyi performans alarak oynayabilirsin oyunlarını rahatlıkla. Tek olumsuz olarak gördüğüm monitörün Hz değeri ve RAM onları da yakın zamanda halledeceğim.

Son düzenleme:
Casper almanızı tavsiye etmem. Gerek malzeme kalitesiyle gerekse ısınma sorunlarıyla başınızı ağrıtabilir.

Bu donanımlara 60 HZ ekran yakışmamış ve ek olarak soğutması, kasası berbat bir model/seri.

Aynı HP laptopa bakıyordum fakat 60Hz ekran gerçekten üzdü bir de fanları ayarlamak için bir yaılım olmamasıda beni excalibura iten sebeplerden oldu ama teşekkür ederim yazdığın için
Bu donanımlara 60 Hz ekran yakışmamış ve ek olarak soğutması, kasası berbat bir model/seri.

Kasası çok kalitesiz değil zaten giriş seviyesi olduğu için normal ama soğutma için kullanan kişiler memnun olduğunu söylüyordu gerek uzun kullanım testlerinde gerek çevremde ama monitör için aynı fikirdeyim.

Ne anlamda kalitesiz biraz daha açar mısın? (hoperlör anlamında kalitesiz gerçekten ama benim için sorun teşkil etmedi) ve ASUS'un TUF serisi içinde ısınma vb konularda şikayetler var bu düzeltilmiş versiyon mu?
HP 60 Hz değil 144 Hz. Excalibur karıştırmışım özür dilerim fakat excalibur için hz144 hz olrak okumuştum

Malzeme kalitesi çok düşük, soğutması başarısız ve ısınma sorunları mevcut, 2021 Tuf modellerinde ısınma sorunu yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…