Sizce alınır mı fiyatına göre çok güzel özellikler sunuyor. Buna da bak dediğiniz alternatifler nelerdir?
DLSS mevcut mu bilmiyorum bilen birinin yazmasını isterim.
Bu forumda Excalibur'u çok gömdüler. Ben bir Excalibur G770 kullanan birisi olarak şunu söyleyim gayet memnunum. Isınma problemini en aza indirmek içinde 100 Liralık soğutucu aldım gayet oyunları çatır çatır oynuyorum, ısınma problemi de çekmiyorum, almanı öneririm.
Sistemim: GTX 1650, i5 10300H benim sistemim böyle sen daha iyi performans alarak oynayabilirsin oyunlarını rahatlıkla. Tek olumsuz olarak gördüğüm monitörün Hz değeri ve RAM onları da yakın zamanda halledeceğim.
Sizce alınır mı fiyatına göre çok güzel özellikler sunuyor. Buna da bak dediğiniz alternatifler nelerdir?
DLSS mevcut mu bilmiyorum bilen birinin yazmasını isterim.
Aynı HP laptopa bakıyordum fakat 60Hz ekran gerçekten üzdü bir de fanları ayarlamak için bir yaılım olmamasıda beni excalibura iten sebeplerden oldu ama teşekkür ederim yazdığın için
Kasası çok kalitesiz değil zaten giriş seviyesi olduğu için normal ama soğutma için kullanan kişiler memnun olduğunu söylüyordu gerek uzun kullanım testlerinde gerek çevremde ama monitör için aynı fikirdeyim.
Aynı HP laptopa bakıyordum fakat 60Hz ekran gerçekten üzdü bir de fanları ayarlamak için bir yaılım olmamasıda beni excalibura iten sebeplerden oldu ama teşekkür ederim yazdığın için
Ne anlamda kalitesiz biraz daha açar mısın? (hoperlör anlamında kalitesiz gerçekten ama benim için sorun teşkil etmedi) ve ASUS'un TUF serisi içinde ısınma vb konularda şikayetler var bu düzeltilmiş versiyon mu?
Ne anlamda kalitesiz biraz daha açar mısın? (hoperlör anlamında kalitesiz gerçekten ama benim için sorun teşkil etmedi) ve ASUS'un TUF serisi içinde ısınma vb konularda şikayetler var bu düzeltilmiş versiyon mu?