Bu ikisi arasında kaldım. 32 GB beni rahatlatır ama Casper oldupu için biraz arada kaldım gerçi diğeri de HP? Siz olsanız mimarlık fakültesi için hangisini alırdınız? AutoCAD Photoshop vs uygulamalar kullanılacak. Beni en az 5 yıl götürmesi gerekiyor
Laptopta 32 GB RAM'e ihtiyaç duyacağınızı sanmıyorum o yüzden HP modelini tercih edin zaten özellikleri neredeyse bire bir aynı. Eğer 16 GB RAM'in yetersiz kaldığını hissederseniz 8 GB takviye yaparsınız. İki laptopta sizi 5 sene götürür.
Teşekkürler. Öncelikle Casper evet 3050 fiyata göre düşük biliyorum fakat 12. nesil i7 ve 32 GB RAM'e sahip en ucuz PC bu benim baktığım kadarıyla ayrıca FreeDOS ve bunun üstüne W11 fiyatı da eklenecek. Bütçemin Max seviyesi zaten 25k. Fakat victusa gerektiğinde RAM eklemek çok çok daha mantıklı geldi şu an. Teşekkürler yardım için.
aslında vermek içimden gelmiyor fakat tanıdığım bir mimar büyüğüm orijinali şiddetle tavsiye etti. uyumluluk sorunu yaşamış kendisi. ben de tereddüte mahal vermemek için orijinal bakıyorum