Nazım Adahan Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2022 #1 Abiler benim Excalibur G770 bilgisayar açılmıyor. Uzun yoldan geldim 4 gün açmadım dün açtım ama bugün açılmıyor. Nasıl düzelir veya kendi kendine düzelir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2022
Abiler benim Excalibur G770 bilgisayar açılmıyor. Uzun yoldan geldim 4 gün açmadım dün açtım ama bugün açılmıyor. Nasıl düzelir veya kendi kendine düzelir mi?
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #2 Şarj aleti takılıyken açma tuşuna 30 saniye basılı tutup açmayı deneyebilirsin. Açma tuşuna basılı tutarken sol taraftaki şarj ışığının sönüp tekrar yandığını göreceksin.
Şarj aleti takılıyken açma tuşuna 30 saniye basılı tutup açmayı deneyebilirsin. Açma tuşuna basılı tutarken sol taraftaki şarj ışığının sönüp tekrar yandığını göreceksin.
Nazım Adahan Hectopat Katılım 1 Eylül 2022 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Eylül 2022 #3 tr_onur dedi: Şarj aleti takılıyken açma tuşuna 30 saniye basılı tutup açmayı deneyebilirsin. Açma tuşuna basılı tutarken sol taraftaki şarj ışığının sönüp tekrar yandığını göreceksin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı abi.
tr_onur dedi: Şarj aleti takılıyken açma tuşuna 30 saniye basılı tutup açmayı deneyebilirsin. Açma tuşuna basılı tutarken sol taraftaki şarj ışığının sönüp tekrar yandığını göreceksin. Genişletmek için tıkla... Denedim olmadı abi.