dostum eğer çok biryerlere falan gitmiyorsan bence masaüstü tercih et çünkü neredeyse yarı fiyatına kadar toplayabiliyorsun ama illaha laptop alacaksan seni kurtarır bence ne tip oyunlar oynuyorsun
Abra A5 V15.6 15,6" Gaming Laptop, Intel i7-10750H işlemcinin süper gücü ile sınırları zorluyor! Yeni 10. Nesil işlemcinin gücünü Monster ile hissedin.
Dostum eğer çok bir yerlere falan gitmiyorsan bence masaüstü tercih et çünkü neredeyse yarı fiyatına kadar toplayabiliyorsun ama illaki laptop alacaksan seni kurtarır bence ne tip oyunlar oynuyorsun.
Benim beğendiğim bir model fanları kontrol edebilme durumu soğutma açısından da güzel olmuş. Genelde laptopların soğutması problemlidir. Ama bu defa Casper bu konuda aşmış kendini. O yüzden sorunun cevabı alınır.
Bende laptop kullanıyorum zaten ve pişmanım kullandığım için eğer ki çok fazla bir yere gitmiyorsa bence 7000 TL'ye çok daha iyi bir masaüstü tercih edilebilir.
Elinden geldiği kadar masaüstü almaya çalış her zaman daha iyidir oyun içinde video falan da düşünüyorsanda seni kurtarır. Tabii ki senin bütçene kalmış aynı özellikteki bir laptopu masaüstü fiyatının 2-3 k daha fazlasına alırsın. Canın ne istiyorsa üniversite okuyorsan laptop daha makul olur