Çözüldü Casper Excalibur G770 BIOS'u güncel mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SimonFive

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 5070TI 16gb - AMD RYZEN 5 7600X
32GB RAM- 2TB M2 SSD - Asus Prime B650M-R
Arkadaşlar şu sıralar düşük GPU kullanımı sorunlarım var BIOS güncel değil diyor çevremdeki insanlar. Son olarak sosyal arkadaşlarıma sorayım dedim güncel mi? Güncel değilsede güncel sürümü link olarak atar mısınız?

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-01-12 170247.png
    Ekran görüntüsü 2024-01-12 170247.png
    10,5 KB · Görüntüleme: 62
Çözüm
Tamamdır. Bir soru soracağım, RDR2 oynarken GPU kullanımı 50 ila 60 arası bunu nasıl yükseltebilirim? Normalde 99 idi ekran kartının hafızasını sıfırladım 50'lere düştü.
Hafızası kısmını anlamadım, sanırım sürücüden bahsediyorsunuz. Experience üzerinden yenisini indirip denemenizi öneririm. Düzelmez ise darboğaz var demektir. Grafikleri yükseltirseniz ayrıca % kullanım miktarı artar. Fakat FPS değeriniz aynı kalır, yani bu yolu izleyecek olursanız eğer, FPS arttırmak yerine Grafik arttırarak kullanımı yükseltmiş olursunuz. İyi oyunlar dilerim.

Tamamdır. Bir soru soracağım, RDR2 oynarken GPU kullanımı 50 ila 60 arası bunu nasıl yükseltebilirim? Normalde 99 idi ekran kartının hafızasını sıfırladım 50'lere düştü.

Hafızası kısmını anlamadım, sanırım sürücüden bahsediyorsunuz. Experience üzerinden yenisini indirip denemenizi öneririm. Düzelmez ise darboğaz var demektir. Grafikleri yükseltirseniz ayrıca % kullanım miktarı artar. Fakat FPS değeriniz aynı kalır, yani bu yolu izleyecek olursanız eğer, FPS arttırmak yerine Grafik arttırarak kullanımı yükseltmiş olursunuz. İyi oyunlar dilerim.

Çözüm
Win+Ctrl+Shift+B yaptığımızda ekran kartı sıfırlanıyor ya hani bende onu yaptım fps yerlerde.

Hafızası kısmını anlamadım, sanırım sürücüden bahsediyorsunuz. Experience üzerinden yenisini indirip denemenizi öneririm. Düzelmez ise darboğaz var demektir. Grafikleri yükseltirseniz ayrıca % kullanım miktarı artar. Fakat FPS değeriniz aynı kalır, yani bu yolu izleyecek olursanız eğer, FPS arttırmak yerine grafik arttırarak kullanımı yükseltmiş olursunuz. İyi oyunlar dilerim.

Ama deneyeceğim.

Hocam sağ olun çözdüm sayenizde.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı