Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 3 Nisan 2021 #1 Casper Excalibur g770.9300-BUH0X dizüstü bilgisayar için 1 TB HDD alıp takma işlemini gerçekleştirmek garantiyi bozar mı? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Nisan 2021
Casper Excalibur g770.9300-BUH0X dizüstü bilgisayar için 1 TB HDD alıp takma işlemini gerçekleştirmek garantiyi bozar mı?
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Nisan 2021 #2 Yetkili serviste yapmayacaksan evet bozar.
Dafirenze Hectopat Katılım 19 Haziran 2019 Mesajlar 467 3 Nisan 2021 #3 Kunget dedi: Yetkili serviste yapmayacaksan evet bozar. Genişletmek için tıkla... Yetklisi servislerin artık böyle durumlarda pc'ye bir zarar gelmediği sürece sorun olmadığını söyleyenler var. İkilemde kaldım yani..
Kunget dedi: Yetkili serviste yapmayacaksan evet bozar. Genişletmek için tıkla... Yetklisi servislerin artık böyle durumlarda pc'ye bir zarar gelmediği sürece sorun olmadığını söyleyenler var. İkilemde kaldım yani..
Kunget Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Kasım 2018 Mesajlar 4.037 Makaleler 1 Çözümler 10 3 Nisan 2021 #4 Dafirenze dedi: Yetklisi servislerin artık böyle durumlarda pc'ye bir zarar gelmediği sürece sorun olmadığını söyleyenler var. İkilemde kaldım yani.. Genişletmek için tıkla... Monster mesela bu durumda garantiyi iptal etmediğini bildiğim markalardan. Casper'da böyle bir durum yok diye biliyorum. En net cevabı Casper müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
Dafirenze dedi: Yetklisi servislerin artık böyle durumlarda pc'ye bir zarar gelmediği sürece sorun olmadığını söyleyenler var. İkilemde kaldım yani.. Genişletmek için tıkla... Monster mesela bu durumda garantiyi iptal etmediğini bildiğim markalardan. Casper'da böyle bir durum yok diye biliyorum. En net cevabı Casper müşteri hizmetlerini arayarak öğrenebilirsin.
T tr_onur Megapat Katılım 5 Şubat 2015 Mesajlar 635 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Nisan 2021 #5 Casper web sitesinde garantinin bozulmayacağı belirtiliyor. Ayrıca WhatsApp destek hattından veya müşteri hizmetlerinden de bunu doğrulayabilirsiniz.
Casper web sitesinde garantinin bozulmayacağı belirtiliyor. Ayrıca WhatsApp destek hattından veya müşteri hizmetlerinden de bunu doğrulayabilirsiniz.