Casper Excalibur G770 FPS arttırma ve undervolt yapma (i5-11400H)

Ben inanırım. Tek kanal rami çıkarıp çift kanal yapınca bazı oyunlarda %100'e yakın performans artışı olmuştu. Bunu biri önceden bana dese asla inanmazdım. O yüzden burada olan da mümkün bence.

Merhaba adaptörün bataryayı besleyememe sorununu daha yüksek wattlı bir adaptör alarak giderebilir miyim veya yetkili servisten bu sorun nedeniyle yüksek wattlı bir adaptör istesem yardımcı olurlar mı?

Casper Excalibur G770 bilgisayarların performansı gerçekten çok düşük 150'yi görmüyor Valorant'ta ama aynı özelliklerde başak bir laptop 300-400 arası alıyor abartmıyorum. Excalibur G770 modelinin güç dağıtımı gerçekten berbat, 250-300 FPS zaten bu bilgisayarın zaten alması gereken FPS değerleri.

Hocam iyi günler işlemci undervolt yapmadım. Sadece intel grafik sürücüsünü indirdim fpsim aşırı derecede arttı lakin monitör bağladığım da kasmalar oluşuyor fps aşırı düşüyor nasıl çözebilirim

12 nesil işlemcide aynısını yapsak birşey olur mu

Abi emeğine sağlık çok iyi olmuş

Abi emeğine sağlık teşekkürler

Son düzenleme:

Hocam merhaba, öncelikle işlemcim 12450H ama buna rağmen ortadaki CPU Core seçilen kısım not available yazıyor. Sebebini nedir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…