The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2021 #21 KENAN KARAMAN dedi: Oyun testi var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun testi olmasına gerek yok özellikleri sizin attığınız bilgisayardan daha iyi. Ve Acer Nitro'ların soğutması iyidir. KENAN KARAMAN dedi: Oyun testi var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testi bu.
KENAN KARAMAN dedi: Oyun testi var mı? Genişletmek için tıkla... Oyun testi olmasına gerek yok özellikleri sizin attığınız bilgisayardan daha iyi. Ve Acer Nitro'ların soğutması iyidir. KENAN KARAMAN dedi: Oyun testi var mı? Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Testi bu.
KENAN KARAMAN Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #22 Peki buna Windows 10 kurunca driverleri otomatik olarak yüklenecek mi?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2021 #23 KENAN KARAMAN dedi: Peki buna Windows 10 kurunca driverleri otomatik olarak yüklenecek mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir bilgisayara otomatik yüklenmez kendiniz kurarsınız zor bir şey değil.
KENAN KARAMAN dedi: Peki buna Windows 10 kurunca driverleri otomatik olarak yüklenecek mi? Genişletmek için tıkla... Hiç bir bilgisayara otomatik yüklenmez kendiniz kurarsınız zor bir şey değil.
KENAN KARAMAN Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #24 The G.O.A.T dedi: hiçbir bilgisayara otomatik yüklenmez kendiniz kurarsınız zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Peki bunun kapasitesi 250 GB SSD. Buna ben 500 GB'lik HDD takabilir miyim?
The G.O.A.T dedi: hiçbir bilgisayara otomatik yüklenmez kendiniz kurarsınız zor bir şey değil. Genişletmek için tıkla... Peki bunun kapasitesi 250 GB SSD. Buna ben 500 GB'lik HDD takabilir miyim?
The G.O.A.T Megapat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 6.575 Makaleler 1 Çözümler 70 21 Şubat 2021 #25 KENAN KARAMAN dedi: Peki bunun kapasitesi 250 GB SSD. Buna ben 500 GB'lik HDD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yuvası varsa ki vardır takarsınız veya harici alıp usb portuna takarsınız.
KENAN KARAMAN dedi: Peki bunun kapasitesi 250 GB SSD. Buna ben 500 GB'lik HDD takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Yuvası varsa ki vardır takarsınız veya harici alıp usb portuna takarsınız.
KENAN KARAMAN Hectopat Katılım 8 Şubat 2021 Mesajlar 161 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Şubat 2021 #26 The G.O.A.T dedi: Yuvası varsa ki vardır takarsınız veya harici alıp USB portuna takarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.
The G.O.A.T dedi: Yuvası varsa ki vardır takarsınız veya harici alıp USB portuna takarsınız. Genişletmek için tıkla... Peki sağ olun.