Casper Excalibur G770 sistemde anakart değişimi ile beraber ekran kartı ve işlemci değişmiş midir?

Erenberkk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar Casper Excalibur G770 laptopumu 1 hafta önce servise gönderdim ve anakartın üst model ile değiştiğini yazmışlar. Sadece anakart mı değişti yoksa anakart ile beraber ekran kartı ve işlemcide değişti mi fazla bir bilgim yok, kusuruma bakmayın.

IMG_20210819_224157.jpg

Cihazın servise göndermeden önceki donanım bilgileri ile servisten geldikten sonraki donanım bilgilerini karşılaştırıp farkı anlayabilirsiniz.
Muhtemelen değişiklik olmamıştır.
Görev Yöneticisinden, Aygıt yöneticisinden ve DirectX Tanı aracından gereken donanım bilgilerini öğrenebilirsiniz veya 3. parti yazılımları ve programları kullanabilirsiniz.

Bilgisayarı ilk aldığınızda yanında gelen donanım bilgisi içeren kağıtlar olacaktır oradan karşılaştırma yapabilirsiniz.

Cihazın servise göndermeden önceki donanım bilgileri ile servisten geldikten sonraki donanım bilgilerini karşılaştırıp farkı anlayabilirsiniz.
Muhtemelen değişiklik olmamıştır.
Görev yöneticisinden, aygıt yöneticisinden ve DirectX tanı aracından gereken donanım bilgilerini öğrenebilirsiniz veya 3. parti yazılımları ve programları kullanabilirsiniz.

Anakart tamiri için gitmişti, bende değişiklik beklemiyordum ama üst model yazdıkları için aklım karıştı sormak istedim teşekkürler❤️

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı