Selam arkadaşlar, dizüstü bir oyuncu bilgisayarı olan Casper G770 kullanıyorum ve kullandığım zaman çoğunlukla Turbo fan modunu açıyorum. Bilgisayar böylelikle hiç ısınmıyor fakat sürekli Turbo modda olmamın bir zararı olup olmadığını bilmiyorum. Acaba sürekli Turbo fan modunu açmam fana falan zarar verir mi?
Açıkçası kaliteli iyi macun aldığın zaman yeterli oluyor Turbo fan zaten zarar vermez sen bunun maksimum çalışacağı devirde çalıştırıyorsun ona göre ayarlanmış zaten sadece ne olur mekanik yağı azalır onu da koyarsın bir de belki fanın parçası yıpranır ama en az 5 sene gider.
Benim şu an sıcaklık değerim Monster'ın bütün serilerinden daha iyi ve orta segment macun koydum daha iyi macun koysam daha iyi olur.
Açıkçası kaliteli iyi macun aldığın zaman yeterli oluyor Turbo fan zaten zarar vermez sen bunun maksimum çalışacağı devirde çalıştırıyorsun ona göre ayarlanmış zaten sadece ne olur mekanik yağı azalır onu da koyarsın bir de belki fanın parçası yıpranır ama en az 5 sene gider.
Benim şu an sıcaklık değerim Monster'ın bütün serilerinden daha iyi ve orta segment macun koydum daha iyi macun koysam daha iyi olur.
Sana önerim kendin macun alıp yapman garantisi bozulmuyor zaten inan çok fark ettiriyor adamlar ömür boyu termal macun bakım ücretsiz demiş bunlar zararına iş yapmaz her firma böyle kullandıkları macun iyi değil en az toptan anlaşmalı alsalar MX4 4 gr onlara 60 TL falan gelir.