Casper Excalibur G770 Valorant'ta düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 10
İşlemci çalışırken belli bir güç tüketmekte o güçte fazla olunca sıcaklık yapabiliyor. UV ile düşürdüğümüz voltajla hem iyi performanstan kayıp vermeyeceğiz hem de sıcaklığı düşürebileceğiz.
Hocam 60 fps artış oldu çok teşekkür ediyorum
Ama mavi ekran yedim throttle ayarları düşürüp son fpsi söyleyeceğim
Son güncelleme: Isıda düşüş olmamasına rağmen (90 derece) Ghz olarak kullanımım maksimum 3.3'ten 4.1 lere kadar çıktı. Performansta 50-60 fps artış yaşadım düşüş pek görünmüyor çok teşekkür ediyorum. @Jobs
Güncelleme; Ekran kartının çok ısındığını fark ederek biraz kurcaladım ve GPU Fan: 0RPM olduğunu gördüm. İçini açıp kontrol ettim fakat dönmüyordu. Muhtemelen FPS düşüklüğü bundan da kaynaklanıyor.

Son düzenleme:
Msi mi? Msi'a ne gerek var ya alinir mi msi, cek fiyati en yuksege ne geliyorsa onu al. Kardesim adamin belki butcesi buna yetti? Ayrica bu haterlik neden anlamiyorum. Bahsettigi sorun muhtemelen excalibur olmasiyla alakali degil, msi olsa da ayni sorun yasanabilir. Baska marka laptoplarda hic sorun yasanmiyor mu veya benzer sorunlar olmuyor mu?
Dostum arkadaşımdada var g770 1650 ti var ondada 10 yada 11 nesil işlemci olması lazım oda 1080 pixel oynayamıyordu oyundu 130 110 bazen 80 90 görüyor 16 gb ram vardı pc yi ilk aldıgında test etti daha.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı