Casper Excalibur G770 vs Monster Abra A7 v13.3.3

8 GB RAM 3,3 ghx oyunlar için biraz kötü değil mi ya ikinci link ile arasında ne gibi farklar olur

Değil hocam. R5 7535HS yeni nesil bir işlemci. RAM konusuna gelirsek 800-900 liraya RAM takviyesi yapmalısınız evet onu demeyi unutmuşum. Ayrıca attığınız iki link de DDR4 sistemler. Hepsini geçtim 3050 laptop piyasası 19.5K'den; 3050 Ti piyasası 23K'den başlarken o iki laptop 27 civarında. Aşırı derecede pahalı. 3050 ile 4050 arasındaki performans farkını YouTube'dan izleyebilirsiniz. Cihaz incelemesini buraya bırakıyorum:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bütçeniz artarsa eğer fiyatına göre rakipsiz bir 4060 laptop da atıyorum. Bütçe çıkarsa düşünmeden alın, 6 ay vade farksız taksit var:

Bunlar ve senin önerdiğin arasında hangisini almam lazım bütçem ort bu fiyatlarda tekrardan masraf yapmak istemiyorum hem oyun hem de üniversite için rahat edebileceğim ne almam lazım

Hocam bütçeniz artarsa 32.5K'lık Acer'i alın, uzun süre kullanırsınız. Tekrar söylüyorum bu fiyata daha iyisi yok. Onun haricinde attıklarınızın hiçbiri alınabilir modeller değil. 20-23 civarında olsaydı alınabilir derdim ama 27-28 bütçe ile Nitro 16 almak en mantıklısı. Benden daha bilgili arkadaşları da etiketliyorum isterseniz onlar da size fikir versin. @Artoria Pendragon @revivality

Sırf RAM 8 diye çöpe atmayın paranızı. Nitro en iyi tercihtir. 8 RAM 700 TL civarı şu an atla deve değil.

Peki teşekkür ederim evet diğerleri çok pahalı sizin dediğinizden yanayım eğer başka bir sorun olursa tekrar sorabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…