Casper Excalibur G850 açılmıyor

slowman76

Megapat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
128 GB SSD + 1 TB
Ekran kartı
GTX 1050
Anakart
...
İşlemci
İ7 7700
Merhaba arkadaşlar Casper Excalibur G850 oyun bilgisayarımı normal kullanıyordum bir akşam kapattım, sabah açma tuşuna bastığımda bütün ışıklar bir saniye yanıyor sonra kapanıyor. Ekran hiç gelmiyor bilgisayar açılmıyor neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?
Not: Üzerine hiçbir şey dökülmedi.
Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kardeşimin proje yetiştirmesi gerekiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar Casper Excalibur G850 oyun bilgisayarımı normal kullanıyordum bir akşam kapattım, sabah açma tuşuna bastığımda bütün ışıklar bir saniye yanıyor sonra kapanıyor. Ekran hiç gelmiyor bilgisayar açılmıyor neden olabilir acaba bir fikri olan var mı?

Windows çökmüş olabilir belki?

Batarya sök tak yapınız kesin işe yarayacaktır bana da oluyordu işe yaramassa servisle konuşun.

Batarya sök tak yapınız kesin işe yarayacaktır bana da oluyordu işe yaramassa servisle konuşun.
Söktüm taktım hocam, işe yaramadı
Statik elektrik olma ihtimali var mıdır acaba? Bir boşaltmayı deneyin.
YouTube da izlediğim videolara bakarak denedim statik elektrik boşaltmayı ama ya ben yapamadım, yada başka bir sorunu var.
Windows çökmüş olabilir belki?
Bildiğim kadarıyla Windows çöktüğünde böyle bir belirti olmuyor ama . Açılış ekranı bile gelmiyor. 1 saniye klavye ve üstteki tuşların ışıkları yanıyor hemen sönüyor

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı