Ben Casper Excalibur G860 7700-B190P model laptopa sahibim. Laptopumun SSD'sini yükseltmek istiyorum ama hangi özelliklere sahip bir SSD almam gerektiği konusunda karar veremiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Western Digital 1 TB Black SN750 WDS100T3X0C M.2 PCI-Express 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
Bu ssd yi alsam pc sorunsuz destekler değil mi başka bir gönderide bir arkadaş bazı m key ssd portuna sahip pcler fabrikadan sata destekli olarak çıkıyor demişti.
Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
Bu SSD'yi alsam PC sorunsuz destekler değil mi başka bir gönderide bir arkadaş bazı m Key SSD portuna sahip PC'ler fabrikadan SATA destekli olarak çıkıyor demişti.
Benim de aklımda 970 EVO Plus'ın 1 TB'lık modeli vardı ama PC sorunsuz destekler miondan emin olamıyorum.
Samsung 1 TB 860 EVO MZ-76E1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
PC'nin içini açsanız aslında görünür orada port var mı diye aslında.
Samsung 1 TB 860 EVO MZ-76E1T0BW 2.5" SATA 3.0 SSD arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
www.akakce.com
PC'nin içini açsanız aslında görünür orada port var mı diye aslında.
Kafamı karıştıran bu zaten PC M.2 NVMe uyumlu gibi görünüyor ama içinden SATA M.2 çıkıyor SSD portu tek dişli dediğim gibi SATA M.2'de iki diş yeri var.