Bilgehan58
Kilopat
Daha fazla
Herkese iyi forumlar. Sorunum şöyle elimde Casper Excalibur G860 Gaming laptop var ve ben bu laptopun ekranına ek 2 monitör daha takmak istiyorum ve buna istinaden VGA splitter aldım ve bu splitterı HDMI to VGA aparatıma taktım, bu sekide HDMI çıkışımdan VGA için iki çıkış almış oldum ve görüntü de alıyorum. Sorun şurada; bilgisayar harici montörlerimi tek olarak görüyor yani ikinci ekranımda ne yaparsam 3. ekranda aynısı yineleniyor, ayrıca NVIDIA denetim masasında ekranları Surround ile yay seçeneği aktif değil onu da kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? 3 ekranımı da ayrı ayrı kullanmak ve oyunlarda 3 ekran kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Görüntü ayarlarına girince nu şekilde sadece iki tane monitör görüyorHerkese iyi forumlar. Sorunum şöyle elimde Casper Excalibur G860 Gaming laptop var ve ben bu laptopun ekranına ek 2 monitör daha takmak istiyorum ve buna istinaden VGA splitter aldım ve bu splitterı HDMI to VGA aparatıma taktım, bu sekide HDMI çıkışımdan VGA için iki çıkış almış oldum ve görüntü de alıyorum. Sorun şurada; bilgisayar harici montörlerimi tek olarak görüyor yani ikinci ekranımda ne yaparsam 3. ekranda aynısı yineleniyor, ayrıca NVIDIA denetim masasında ekranları Surround ile yay seçeneği aktif değil onu da kullanamıyorum. Bu sorunu nasıl çözebiliriz? 3 ekranımı da ayrı ayrı kullanmak ve oyunlarda 3 ekran kullanmak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim yardımlarınız için.
Dosya Ekleri
Son düzenleme: