Merhaba oyuncu laptopu almak istiyorum. Excalibur'un G870 1245 modelini buldum içinde;
32 GB DDR4 RAM
4050 RTX ekran kartı
Intel Core i5 12450H işlemci
1 TB SSD
Bu tarz içeriği bulunan bir laptop 33K civarındayken bu laptop 27-28k almak istiyorum. Fakat yorumlarda fan sesine açık bir eleştiri var ve aynı zamanda Casper laptoplar pek iyi anilmiyor. Beni aydınlatabilir misiniz?
Merhaba oyuncu laptopu almak istiyorum. Excalibur'un G870 1245 modelini buldum içinde;
32 GB DDR4 RAM.
4050 RTX ekran kartı.
Intel Core i5 12450H işlemci.
1 TB SSD.
Bu tarz içeriği bulunan bir laptop 33K civarındayken bu laptop 27-28k almak istiyorum. Fakat yorumlarda fan sesine açık bir eleştiri var ve aynı zamanda Casper laptoplar pek iyi anilmiyor. Beni aydınlatabilir misiniz?
4050'nin güncelliği hiçbir işe yaramaz. ASUS ve Lenovo ikiside son derece kaliteli markalar fark yok denilebilir. İşlemci farkıda öyle uçuk değil az bir fark var. Ve ram yükseltmesi yapılırsa garantisi gider.
4050'nin güncelliği hiçbir işe yaramaz. ASUS ve Lenovo ikisi de son derece kaliteli markalar fark yok denilebilir. İşlemci farkıda öyle uçuk değil az bir fark var. Ve RAM yükseltmesi yapılırsa garantisi gider.