Casper Excalibur g870.1245-BFA0X-b alınır mı?

FelliX

Hectopat
Makaleler
3
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da dediğim gibi sizce alınır mı? RTX4050 nasıl? Önerir misiniz?

Bu fiyata daha iyileri var ve Monster ve Excalibur alınmaz.

Arkadaşlar merhaba. Başlıkta da dediğim gibi sizce alınır mı? RTX4050 nasıl? Önerir misiniz?

Bence alınmaz daha ucuza MSI'ın aynı özellikte sistemi var ona da bakabilirsin.

Bu fiyata daha iyileri var ve Monster ve Excalibur alınmaz.

Öneriniz var mı hocam?

4050 nasıl hocam tavsiye eder misiniz?

Öneriniz var mı hocam?

4050 nasıl hocam tavsiye eder misiniz?

Laptop GPU'ları hakkında pek bir bilgim yok ama benchmark testlerine bakınca fena durmuyor eğer ille de laptop alacaksanız iyi gibi gözüküyor tek sıkıntısı belki VRAM olabilir.

Açıkçası ben 30.000 TL'ye taşımalık bir işim yoksa kasa alırdım uzun süre kullanırdım. Ama karar sizin.

Hocam bilgisayarı okulada götüreceğim yazılım okuyorumda ondan dolayı.

Laptop GPU'ları hakkında pek bir bilgim yok ama benchmark testlerine bakınca fena durmuyor eğer ille de laptop alacaksanız iyi gibi gözüküyor tek sıkıntısı belki VRAM olabilir.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Excalibur alınmaz ,geç.

GPU gibi laptopların kronik sorunları hakkındada pek bilginiz yok belli ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…