Casper Excalibur g870.1245-BFA0X-b alınır mı?

Hocam bilgisayarı okulada götüreceğim yazılım okuyorumda ondan dolayı.

Anladım hocam teşekkür ederim.

Yazılım için okula götürecekseniz Google açarak sınıfa gerçekçi helikopter iniş pisti simülasyonu yaşatabilirsiniz.

Neden herkes Monster ile Excalibur tavsiye edilmiyor anlamadım 😅 zamanında Monster kullandım ısınma dışında güzeldi aslında.

4050 tavsiye etmez misiniz hocam?

Isınma, kötü müşteri destek, Çinçançon motherboard, dünyanın en kötü malzeme kalitesi, pahalı. Aklıma gelmedi daha çünkü daha sayılacak bir şey kalmadı. He bir de bazı eski modellerinde Wi-Fi kartından mavi ekran verebilir ve evet ölü pixeli unutmadık, unutamayız...

Bence alınmaz daha ucuza MSI'ın aynı özellikte sistemi var ona da bakabilirsin.

Bunlardada ısınma sorunu vardı galiba.

Yazılım için okula götürecekseniz Google açarak sınıfa gerçekçi helikopter iniş pisti simülasyonu yaşatabilirsiniz.

Isınma, kötü müşteri destek, çinçançon motherboard, dünyanın en kötü malzeme kalitesi, pahalı. Aklıma gelmedi daha çünkü daha sayılacak bir şey kalmadı. He bir de bazı eski modellerinde Wi-Fi kartından mavi ekran verebilir ve evet ölü pixeli unutmadık, unutamayız...

Haklısınız hocam.

Isınma, kötü müşteri destek, çinçançon motherboard, dünyanın en kötü malzeme kalitesi, pahalı. Aklıma gelmedi daha çünkü daha sayılacak bir şey kalmadı. He bir de bazı eski modellerinde Wi-Fi kartından mavi ekran verebilir ve evet ölü pixeli unutmadık, unutamayız...

Bunlardada ısınma sorunu vardı galiba.

4050 hakkında düşünceleriniz neler hocam?

3060 ile yakın kas gücüne sahip olsa da daha yeni teknolojiye sahip, eğer malzeme kalitesi iyiyse 3060-3070-4060 zorlamak yerine 4050 seçilmeli ancak bu Excalibur gibi laptoplarda söz konusu değil.

Hocam biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama önerebileceğiniz laptop nedir peki?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı