Kendiniz söylüyorsunuz zaten. Isınma yüzünden alınmaz.Neden herkes Monster ile Excalibur tavsiye edilmiyor anlamadımzamanında Monster kullandım ısınma dışında güzeldi aslında.
Kendiniz söylüyorsunuz zaten. Isınma yüzünden alınmaz.Neden herkes Monster ile Excalibur tavsiye edilmiyor anlamadımzamanında Monster kullandım ısınma dışında güzeldi aslında.
Hocam bilgisayarı okulada götüreceğim yazılım okuyorumda ondan dolayı.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Neden herkes Monster ile Excalibur tavsiye edilmiyor anlamadımzamanında Monster kullandım ısınma dışında güzeldi aslında.
4050 tavsiye etmez misiniz hocam?
Bunlardada ısınma sorunu vardı galiba.Bence alınmaz daha ucuza MSI'ın aynı özellikte sistemi var ona da bakabilirsin.
![]()
MSI THIN GF63 12VE-083XTR i5-12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 6GB 15.6" FHD 144Hz FreeDOS Notebook | ITOPYA
MSI THIN GF63 12VE-083XTR i5-12450H 16GB 1TB SSD RTX4050 6GB 15.6" FHD 144Hz FreeDOS Notebook En iyi fiyat seçenekleri ile THIN GF63 12VE-083XTR ITOPYA'dawww.itopya.com
Yazılım için okula götürecekseniz Google açarak sınıfa gerçekçi helikopter iniş pisti simülasyonu yaşatabilirsiniz.
Isınma, kötü müşteri destek, çinçançon motherboard, dünyanın en kötü malzeme kalitesi, pahalı. Aklıma gelmedi daha çünkü daha sayılacak bir şey kalmadı. He bir de bazı eski modellerinde Wi-Fi kartından mavi ekran verebilir ve evet ölü pixeli unutmadık, unutamayız...
Yazılım için okula götürecekseniz Google açarak sınıfa gerçekçi helikopter iniş pisti simülasyonu yaşatabilirsiniz.
Isınma, kötü müşteri destek, çinçançon motherboard, dünyanın en kötü malzeme kalitesi, pahalı. Aklıma gelmedi daha çünkü daha sayılacak bir şey kalmadı. He bir de bazı eski modellerinde Wi-Fi kartından mavi ekran verebilir ve evet ölü pixeli unutmadık, unutamayız...
Bunlardada ısınma sorunu vardı galiba.
Haklısınız hocam.
4050 hakkında düşünceleriniz neler hocam?
3060 ile yakın kas gücüne sahip olsa da daha yeni teknolojiye sahip, eğer malzeme kalitesi iyiyse 3060-3070-4060 zorlamak yerine 4050 seçilmeli ancak bu Excalibur gibi laptoplarda söz konusu değil.
Hocam biraz fazla soru sordum kusura bakmayın ama önerebileceğiniz laptop nedir peki?
Sorun değil fiyat aralığı verir misiniz?
20-25 bin ama 30 bin TL'ye kadar çıkabilirim hocam.
Amazon.com.tr Bu çok iyi olurdu ama çıkamazsanız Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe düşünülebilir ancak kronik problemleri vardı ,yanlış hatırlamıyorsam yeni modelde düzeltildi araştırmak lazım.20-25 bin ama 30 bin TL’ye kadar çıkabilirim hocam.
Bilgisayarı hem oyun hem de yazılım için kullanacağım.
Amazon.com.tr bu çok iyi olurdu ama çıkamazsanız Asus TUF Gaming A15 FA507NU-LP051 Ryzen 7 7735HS 8 GB 512 GB SSD RTX4050 15.6" Full HD Notebook Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe düşünülebilir ancak kronik problemleri vardı, yanlış hatırlamıyorsam yeni modelde düzeltildi araştırmak lazım.
Konu açarsanız arkadaşlar daha detaylı yardım edebilir.Teşekkürler hocam. Başka öneriniz varsa bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.