Bir de forumda yeni değilsin be kardeş. Bir tane insan evladı göster forumda excalibura evet diyen.BU bilgisayar sizce alınır mı? Ya da onerileriniz varsa bu fiyat bandında onerilerinizi bekliyorum.
Casper Excalibur g870.
- Core i7-12650h
- RTX3060.
- 32 GB RAM.
- 1TB SSD.
fiyatı da 26.899₺ sizce alınır mı?
Haklisiniz ben zaten hp victus kullanicisiyim, kuzenim icin sormustum pc muhendisligi okuyor o da, ozellikleri cok iyi geldi fiyatina gore sorayim dedim ben de.Bir de forumda yeni değilsin be kardeş. Bir tane insan evladı göster forumda excalibura evet diyen.
Fiyatıyla kandırıyor zaten ama içindekiler çöp, kasa çöp.. çöp..Haklisiniz ben zaten hp victus kullanicisiyim, kuzenim icin sormustum pc muhendisligi okuyor o da, ozellikleri cok iyi geldi fiyatina gore sorayim dedim ben de.
Hocam modart pc nin videosunu izlemiştim soğutma konusunda baya iyileştirme yapmışlar diye gördüm hatta çoğundan iyiler, tabi her modelde değildir.Bir de forumda yeni değilsin be kardeş. Bir tane insan evladı göster forumda excalibura evet diyen.
Haklisiniz ben zaten HP Victus kullanicisiyim, kuzenim icin sormustum PC muhendisligi okuyor o da, ozellikleri cok iyi geldi fiyatina gore sorayim dedim ben de.
Anladım hocam tesekkurler.Peki arkadaslar max 27k butceyle onerilerinizi bekliyorum.Fiyatıyla kandırıyor zaten ama içindekiler çöp, kasa çöp.. çöp..
27k hocam.Alınmaz tabii ki, tam bütçe belirtir misiniz?
Anladım hocam teşekkürler. Peki arkadaşlar Max 27k butceyle onerilerinizi bekliyorum.
27k hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.