Casper Excalibur G870 alınır mı?

Casperin bu ve 900 serisi için iyi diyorlar metal kasa ısınma sorunu çözülmüş diyorlar daha araştırmak lazım ama bilmiyorum.

Ben sorun yaşamadığım için umrum dışı. Ben öneririm, ha sen sorun yaşamışsın kanıtlı bir şekilde argümanlar sunarsin, vazgeçirirsin. Onun dışındakiler ön yargı, karalamadan ibaret.

G870
3060
İ5 12450h
64gb ram
1tb ssd
Versiyonunu satın aldım gayet güzel. Çok insan gördüm karalayan ama şansımı denemek istedim ve pişman değilim şu an

G870
3060
İ5 12450h
64gb ram
1tb ssd
Versiyonunu satın aldım gayet güzel. Çok insan gördüm karalayan ama şansımı denemek istedim ve pişman değilim şu an
Hocam bunda ekran kartı kaç watt bide mux var mı acaba kasalarıda casper kendimi yapıyor metal kasaydı görünümü de çok güzeldi.

G870
3060
i5 12450H
64 GB RAM
1TB SSD

God of War'da i7 olanı 96 derece diye gördüm.

God of War'da i7 olanı 96 derece diye gördüm.
Modart videosunda öyleydi sanırım. God of War'da denemedim. Lakin pc yüksek performans modundayken çoğu oyunda sıcaklıklar 85-95 arasında dolaşıyor. Arada 99-100 dereceye sıcaklığı pinlediği oluyor. Arayıp sorduğum zaman 99'a kadar normal eğer isterseniz servise gönderebilirsiniz dediler. Oyun modunda 75-85 civarı dolaşıyor. Başlarda rahatsız etmişti fakat çok takmıyorum artık. Performans kaybı yaşatmıyor. Ve ekran kartı 105w

BU bilgisayar sizce alınır mı? Ya da onerileriniz varsa bu fiyat bandında onerilerinizi bekliyorum.

Casper Excalibur g870.
  • Core i7-12650h
  • RTX3060.
  • 32 GB RAM.
  • 1TB SSD.

fiyatı da 26.899₺ sizce alınır mı?
Hocam çok merak ettim, ne aldınız acaba ?

G870
3060
i5 12450H
64 GB RAM
1TB SSD

Hocam 1.5 yıl olmuş yaklaşık siz bu mesajı yazalı, 1.5 yılda yaşadığınız deneyimleri anlatabilir misiniz? Hâla tavsiye eder misiniz, ben de almayı düşünüyorum da.

Hocam 1.5 yıl olmuş yaklaşık siz bu mesajı yazalı, 1.5 yılda yaşadığınız deneyimleri anlatabilir misiniz? Hâla tavsiye eder misiniz, ben de almayı düşünüyorum da.
Hocam bilgisayar asla ilk baştaki performansını veremiyor. Isınma sorunu evet mevcut bu sıcak havalarda aşırı ısınmayı önlemek için laptop soğutucu ve masaüstü fan satın alark çözdüm. Aksi taktirde aşırı ısındığı için beş dakikada bir işlemci ısısı yüzünden fps te 1 2 dakikalık aşırı düşüş yaşanıyor bu durum da sürekli tekrarlanıyor. Düzenli fan temizliği ve termal macunu yeniletmeme rağmen böyle. Ancak ısı sorununu geçersek performansından gayet memnunum. Oyunlarda verdiği fps değerleri gayet güzel. Başka sorunuz varsa cevaplayabilirim

Ayrıca eğer kendi sitesi üzerinden özelleştirerek alacaksanız kesinlikle ssd yi samsung yapma gibi bir seçenek varsa onu seçmeniz daha iyi olacaktır. Kioxia exceria ssd ile geliyor ve fc24 oynarken ssd yandı. Tavsiyem iyi markalara yönelmeniz o konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…