Casper Excalibur G870 alınır mı?

HayunQ

Decapat
Yer
Kolombiya/Güney Amerika
Daha fazla  
Meslek
Ticaret
Aşağıda gördüğünüz bilgisayarı almak istiyorum. Hem iş hem oyun için. Bazı insanlar memnun olmadıklarını çok ısındığını falan söylüyorlar. Sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum. Ben bu fiyata en iyi bu PC'yi bulabildim. Param olsa daha iyi bir marka tercih ederdim ama bu fiyata diğer marka PC'lerde hep 4050 ekran kartı var ya da watt değeri düşük. 32 GB RAM olması da hoşuma gitti, 13 ve 14. nesil bir işlemci değil en azından. Siz ne düşünüyorsunuz?

Ekran kartı 100 watt.

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer marka dediğiniz sanırım Asus Rog Strix olsa gerek. Laptoplarda 13 ve 14. nesildeki hatalar yok bu arada.
İşlemci biraz daha düşük ama Excalibur almaktan iyidir şahsen.

Merhaba hocam bencede excalibur almaktan daha iyidir casper ürünlere güvenmiyom ben şahsen .

Hocam yanılmıyorsam bu bilgisayarın adaptörü çok büyüktü o yüzden vazgeçmiştim

Ekran çözünürlüğü, ekran tazeleme oranları ve işlemcisi performansı daha yüksek Dell'de. Tek sorunu adaptörün büyüklüğü olsun.

Güzel gibi hocam değerlendirebilirim. Bu bilgisayar da 140watt ekran kartı var inşallah adaptörü büyük değildir

Ekran çözünürlüğü, ekran tazeleme oranları ve işlemcisi performansı daha yüksek Dell'de. Tek sorunu adaptörün büyüklüğü olsun.
Haklısın ama benim için önemli bir faktör.

Dell'de 30 watt hatası bitse de 45watt sabitleme hatası devam ediyor. Üstüne laptopta ısınma problemi var.
Bunu al sorunsuz kullanırsın. Ne bilgisayarın ısınır ne de düşük watta kilitlenir. 5K daha çıkarsan RTX 4070 versiyonlu olanı var.
Monster, Casper ve Dell'den kesinlikle uzak durmanı tavsiye ediyorum. Dell yetkililer bu watt kilitlenme sorununu bildikleri için 4070 üzeri ekran kartlı laptop çıkarmadı. Çok şeytanlar...
Dipnot: Giriş veya orta sınıf laptopta zoraki durum olmadığı müddetçe alınmamalı çünkü inteller düşük watta performansı baya düşük. Yüksek watta ise fazla ısınıyorlar. Onun yerine hem serin çalışan hem düşük watta verimliliği yüksek olan AMD işlemcili laptop almalısın.

Ben de tam bu laptop ı soracaktım. Bu daha mantıklı gibi özellikle işlemcisini beğenmişler. Serin çalışıyor ve fan sesi çok yokmuş

O fiyat bandında AMD'den şaşmayacaksın. Sıvı metal yoksa ısınma problemi olur intellerde. Bu sefer ısıyı düşürmek için undervolt yaparsan performans kaybı yaşıyorsun online oyunlarda. İki ucu boklu değnek anlayacağın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…