Casper Excalibur G870 alınır mı?

Bütçe
50/60K

Jakuziii

Picopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Rx580
I5 4560
16GB Ram
1TB SSD
Meslek
Elektrik Elektronik
Özellikler:
i7 12700H.
RTX 4070.
64 GB RAM.
2TB SSD.

Bunu almayı planlıyorum, siz ne dersiniz, alınır mı? Konuda yeniyim link falan atılıyor mu bilmiyorum.

Casper ve Monster'dan uzak durun. Link atabilirsiniz bir sakınca yok. Sabah daha aktif bir saatte bütçenizle birlikte öneri istediginiz bir konu acarsaniz yardimci olacaklardir.

Ben 1 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Oyunları sıkıntısız oynuyorum.

Ben 1 senedir kullanıyorum. Herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Oyunları sıkıntısız oynuyorum.

Sizin kullanmanız ve sizin kullaniminizda sorun çıkartmamasi markayi iyi yapmaz ayrica 50k verdikden sonra her oyunu oynayabiliyor olmanız normal değil mi?

Casper ve Monster'dan uzak durun. Link atabilirsiniz bir sakınca yok. Sabah daha aktif bir saatte bütçenizle birlikte öneri istediginiz bir konu acarsaniz yardimci olacaklardir.
Bütçem şuan 50 ila 80 bin arası üniversite okuyorum kasalı dizmeyi çok isterdim şuan benim işimi görsün diye alıyorum 4 yıl gitsin sonrası beni ilgilendirmez yani

Bütçem şuan 50 ila 80 bin arası üniversite okuyorum kasalı dizmeyi çok isterdim şuan benim işimi görsün diye alıyorum 4 yıl gitsin sonrası beni ilgilendirmez yani
80e kadar çıkmışken biraz daha zorlayıp alabileceğin 4080 varsa onu al, 4070 VRAM az olduğu için fuzuli masraf düzgün bir 4060 alıp kalan parayla gündelik laptopta almak bana daha mantıklı geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…