Casper ve Monster'dan uzak durun. Link atabilirsiniz bir sakınca yok. Sabah daha aktif bir saatte bütçenizle birlikte öneri istediginiz bir konu acarsaniz yardimci olacaklardir.
Sizin kullanmanız ve sizin kullaniminizda sorun çıkartmamasi markayi iyi yapmaz ayrica 50k verdikden sonra her oyunu oynayabiliyor olmanız normal değil mi?
Casper ve Monster'dan uzak durun. Link atabilirsiniz bir sakınca yok. Sabah daha aktif bir saatte bütçenizle birlikte öneri istediginiz bir konu acarsaniz yardimci olacaklardir.
Bütçem şuan 50 ila 80 bin arası üniversite okuyorum kasalı dizmeyi çok isterdim şuan benim işimi görsün diye alıyorum 4 yıl gitsin sonrası beni ilgilendirmez yani
Bütçem şuan 50 ila 80 bin arası üniversite okuyorum kasalı dizmeyi çok isterdim şuan benim işimi görsün diye alıyorum 4 yıl gitsin sonrası beni ilgilendirmez yani
80e kadar çıkmışken biraz daha zorlayıp alabileceğin 4080 varsa onu al, 4070 VRAM az olduğu için fuzuli masraf düzgün bir 4060 alıp kalan parayla gündelik laptopta almak bana daha mantıklı geliyor.