Casper Excalibur G870 alınır mı?

CilalıMermer

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşım laptop almayı düşünüyor.
https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-intel-core-i7-13620h-24gb-1tb-ssd-rtx5060-freedos-156-165hz-tasinabilir-bilgisayar-g8701362-cf60x-c-p-HBCV0000A9HHKX?ftid=pckrebr2rnwaml4j&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:linkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
Aklındaki laptop bu ekran kartı Max 115W özelikleri ve fiyatı iyi. Ben laptop alırken c*sperdan uzak duru çok duydum arkadaş kafaya koymuş alacak sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bizce tabii ki alınmaz fakat kafaya koymuş diyorsanız çok da takmayın, bir kere uyarın sonra almak istiyorsa alsın. Biri bir şey alacağı zaman aklını çok bulandırmamak lazım. Sen o markayı alma falan dersin senin önerdiğin de onun şansına arıza çıkarır bu sefer sana yüklenmeye başlar. Bırakın uyardığınız halde kötü markaya yönelen kişiler alsın alacağını. Senin kartından gitmeyecek sonuçta para.

Arkadaşım laptop almayı düşünüyor.
https://www.hepsiburada.com/casper-excalibur-g870-intel-core-i7-13620h-24gb-1tb-ssd-rtx5060-freedos-156-165hz-tasinabilir-bilgisayar-g8701362-cf60x-c-p-HBCV0000A9HHKX?ftid=pckrebr2rnwaml4j&utm_campaign=sc:hb-ecom.sr:influencer.md:linkgelir&utm_medium=linkgelir&utm_source=influencer&wt_inf=affiliate
Aklındaki laptop bu ekran kartı Max 115W özelikleri ve fiyatı iyi. Ben laptop alırken c*sperdan uzak duru çok duydum arkadaş kafaya koymuş alacak sizce alınır mı?

Ben kullanıyorum hocam, pil hızlı bitiyor zaten oyuncu laptopu ve şarjda kullanmalısınız. Isınma düzeyi normal bir laptop gibi aşırı bir ısınma yok. Touchpadde bir sıkıntı yaşadım o da şöyle uzun süre sert kullandım ve basınca içine göçüp takılmalar oldu. Bunlar dışında başka sıkıntısı yok fikrimce taş gibi laptop, Casper servisi de her mesajımıza anında döndü.

Ben kullanıyorum hocam, pil hızlı bitiyor zaten oyuncu laptopu ve şarjda kullanmalısınız. Isınma düzeyi normal bir laptop gibi aşırı bir ısınma yok. Touchpadde bir sıkıntı yaşadım o da şöyle uzun süre sert kullandım ve basınca içine göçüp takılmalar oldu. Bunlar dışında başka sıkıntısı yok fikrimce taş gibi laptop, Casper servisi de her mesajımıza anında döndü.

Yav 55 mi 60 mı ne watt/saat pil var alın ASUS TUF A15 veya A16 bakın keyfinize ya. Hem Intel kullanıyor, hem zayıf pili var hem de 180 watt adaptör var. Gereksiz bir marka.

Yeni çıkan Casper'lar iyiler alınabilir. Arkadaşında dediği gibi pili zayıf bende de 5060'lı G870 var memnunum. G915 daha iyi hali diye hatırlıyorum alacaksa arkadaş G915 alsın.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı