twonaa Femtopat Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2025 #1 Bilgisayarı gece kapattım, hiçbir sorun yoktu. Sabah açmaya çalıştığımda hiçbir hareket yok. Şarj ışığı yanıyor fakat açılmaya dair tek bir hareket dahi yok. Güç tuşuna basılı tuttum, şarjı başka prize taktım ama etki etmedi. Ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Haziran 2025
Bilgisayarı gece kapattım, hiçbir sorun yoktu. Sabah açmaya çalıştığımda hiçbir hareket yok. Şarj ışığı yanıyor fakat açılmaya dair tek bir hareket dahi yok. Güç tuşuna basılı tuttum, şarjı başka prize taktım ama etki etmedi. Ne yapabilirim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.823 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #2 Bataryayı söküp bir dener misin ?
Dlokfox Zeptopat Katılım 20 Ağustos 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2025 #3 Aynı durumu ben de bugün yaşadım, siz nasıl çözdünüz?