Casper Excalibur G870 çöküyor

Selamlar, Casper Excalibur G870 dizüstü bilgisayarına sahibim fakat oynadığım neredeyse bütün oyunlar çöküyor. Örnek vermek gerekirse, LoL, F1 ve iRacing. Bu durumdan gerçekten sıkıldım. Daha önce temizlenmesi için garantiye yolladım fakat sorun aynı. Tüketici hakem heyetine şikayette bulunsam kazanır mıyım? Kazanırsam elime ne geçer? Ya da bu sorunu herhangi bir şekilde çözebilir miyim?

Driver'larınız BIOS versiyonunuz güncel mi ? Bir de dizüstü bilgisayarın bu oyunları oynarken gördüğü sıcaklıklar kaç derecelerde ? Aynısı Acer marka dizüstü bilgisayarımda başıma geliyordu çok sıcak olduğunda kendini muhtemelen güvenli mod'a falan alıp mahvediyordu bilgisayarı.

Çözümü undervolt yapmakta bulmuştum

G770 var bende biraz değişini yaşıyorum ekran kartı driveri kurarken çöküyor oyunun ortasında 30 40 saniyeliğine drop giriyor 2 3 FPS'e düşüyor oyun.

Driverlarımın hepsi güncel.

DDU ile temiz kurulum yapmayı denediniz mi?

Daha önce denedim fakat hala devam ediyor.

Laptopun sıcaklığı kaç derece?
Driverlar güncel mi veya doğru driver kurdunuzmu.

İşlemci sıcaklığı 100 dereceye yaklaşıyor ekran kartı 80-90 arası geziyor.

Driverlarımın hepsi güncel.

Daha önce denedim fakat hala devam ediyor.

İşlemci sıcaklığı 100 dereceye yaklaşıyor ekran kartı 80-90 arası geziyor.
Sıcaklıklar epey yüksek derecelerde hocam. Bilgisayarınızın garantisi var mı ? Termal macun yenilemesi yaptınız mı ? Eğer garantide sıkıntı çıkıyorsa şikayet kaydı oluşturup garantiye gönderip inceletebilirsiniz

Garantiye yolladım termal macun değiştirildi fakat durum aynı.

Undervolt nasıl yapabilirim?

Garantiye yolladım termal macun değiştirildi fakat durum aynı.

Undervolt nasıl yapabilirim?
Youtube'da işlemci modelinin yanına undervolt yazarak ulaşabilirsin ancak dikkatli olman gerek bir bilene yaptırmıştım ben de sıkıntılı durumlar oluşabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…