Akifkaracakif Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:55 #11 ferhan.html dedi: Anlamadım rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Akifkaracakif dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla... Dosya Ekleri görsel_2025-10-23_185615704.png 260,1 KB · Görüntüleme: 1
ferhan.html dedi: Anlamadım rica etsem ekran görüntüsü atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Buyurun. Akifkaracakif dedi: Buyurun. Genişletmek için tıkla...
ferhan.html Femtopat Katılım 31 Ocak 2025 Mesajlar 70 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: i3 10100f Gpu: GTX 1060 OC 3 GB RAM: DDR4 24 GB (16+8) ANAKART: ASUS H410M-K PSU: 600 W Cooler Master Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci Perşembe 18:57 #12 Kapatın hocam orayı bu exculiburun uygulaması arkadan uygulamayı indirin
Akifkaracakif Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek Perşembe 18:58 #13 ferhan.html dedi: Kapatın hocam orayı bu exculiburun uygulaması arkadan uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum. ferhan.html dedi: Kapatın hocam orayı bu exculiburun uygulaması arkadan uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update ile ilgili olabilir mi bikaçtane güncelleem var gozukuyor NVIDIA'da var onu yapacağım. Son düzenleme: Perşembe 19:12
ferhan.html dedi: Kapatın hocam orayı bu exculiburun uygulaması arkadan uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... İndirdim ama ne yapacağımı bilmiyorum. ferhan.html dedi: Kapatın hocam orayı bu exculiburun uygulaması arkadan uygulamayı indirin. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows Update ile ilgili olabilir mi bikaçtane güncelleem var gozukuyor NVIDIA'da var onu yapacağım.