fallen spartan
Picopat
Daha fazla
Dostlar selamlar, 1 senelik Casper Excalibur G870 laptopuma ısı testi yaptım. En son 5 ay önce servisinde bakım yapıldı (şüpheli).bu test sonuçlarına göre bilgisayarıma en iyi performansı sağlayacak termal macunu almak istiyorum. Sonuçlar hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir misiniz cihazımda problem var mı? Önerebileceğiniz şeyler varsa yaparım. Şimdiden okuyan, zaman ayıran herkese teşekkürler.
FurMark testleri cihaz fişe takılı değilken 50-60 derece arası seyir etti, fişe takıldığı sırada 80-85 arası gidip geldi. FurMark'ı çalıştırdığım ayarları da koydum. Testi 13 dakika civarı yaptım biraz korktum açıkçası zarar gelebilir bilgisayara diye.
İlk iki HWiNFO değerleri bilgisayar boştaykenki değerler. Diğer iki resimde FurMark testinin hemen sonrası değerler.
Cinebench 23 değerleri de en son sırada.
AIDA64 testleri iki farklı test olarak yaptım: Donanım ile ilgili ve yalnız sistem özeti. İkisini de bırakıyorum. Report.txt olan yalnız sistem özetine ait. Report12, donanım ile ilgili olan özete ait.
FurMark testleri cihaz fişe takılı değilken 50-60 derece arası seyir etti, fişe takıldığı sırada 80-85 arası gidip geldi. FurMark'ı çalıştırdığım ayarları da koydum. Testi 13 dakika civarı yaptım biraz korktum açıkçası zarar gelebilir bilgisayara diye.
İlk iki HWiNFO değerleri bilgisayar boştaykenki değerler. Diğer iki resimde FurMark testinin hemen sonrası değerler.
Cinebench 23 değerleri de en son sırada.
AIDA64 testleri iki farklı test olarak yaptım: Donanım ile ilgili ve yalnız sistem özeti. İkisini de bırakıyorum. Report.txt olan yalnız sistem özetine ait. Report12, donanım ile ilgili olan özete ait.
Dosya Ekleri
-
Ekran Görüntüsü (244).png2,6 MB · Görüntüleme: 38
-
Ekran Görüntüsü (235).png2,7 MB · Görüntüleme: 54
-
WhatsApp Görsel 2025-02-10 saat 18.42.37_20fde6b3.jpg154,4 KB · Görüntüleme: 56
-
Ekran Görüntüsü (241).png230,7 KB · Görüntüleme: 52
-
Ekran Görüntüsü (242).png223,6 KB · Görüntüleme: 30
-