Casper Excalibur G870 laptop CS2'de düşük FPS veriyor

İşletim sistemi
Windows 11

Mr_Emir

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16 GB
Ekran kartı
NVIDIA Geforce RTX 4050 6 GB 105W
İşlemci
İntel Core i5 12450H
Herkese merhaba, Casper Excalibur G870, RTX 4050 i5, 12450H oyuncu laptopum var. CS2'de FPS 130 140'larda dolaşıyor çatışma anında 112 120'ye düşüyor nedeni nedir optimizasyon sorunu olarak düşünüyorum ben çünkü diğer oyunlarda tam performans alıyorum cevaplarsanız sevinirim teşekkürler.

Son düzenleme:
Hocam sorunum çözüldü konu kapanabilir sürücü kaynaklı bir sorundu hepsini güncelledim fps 220 230 civarı şuan teşekkürler cevapladığınız için
Hocam aynı leptopu aldım bende.Cs 2 de 120 fps i geçmiyo yer yer 90 lara düşüyor.Bütün driverları falan güncelledim aslında.Sen nasıl çözmüştün sorunu detaylı yazar mısın.Her yöntemi denedim çıldıracağım artık.

Hocam aynı laptopu aldım bende. CS 2 de 120 FPS'i geçmiyor yer yer 90'lara düşüyor. Bütün driverları falan güncelledim aslında. Sen nasıl çözmüştün sorunu detaylı yazar mısın? Her yöntemi denedim çıldıracağım artık.

Hocam bende de ilk baş dediğiniz olay olmuştu driver DDU ile kaldırıp tekrar temiz kurulum yaptım sonra Windows güncellemelerini yaptım ve yüksek performans modunda denediniz mi hiç?

Hocam aynı leptopu aldım bende.Cs 2 de 120 fps i geçmiyo yer yer 90 lara düşüyor.Bütün driverları falan güncelledim aslında.Sen nasıl çözmüştün sorunu detaylı yazar mısın.Her yöntemi denedim çıldıracağım artık.
Özellikler aynımı birde hocam ?

Hocam bende de ilk baş dediğiniz olay olmuştu driver DDU ile kaldırıp tekrar temiz kurulum yaptım sonra Windows güncellemelerini yaptım ve yüksek performans modunda denediniz mi hiç?

Özellikler aynı seninle bizim 4050 6gb i5 12450h 16gb ram 1tb ssd.
Bende ddu ile kaldırıp tekrar kurdum nvidianın sitesinden ama hala gta 5 full ayarlarda 40-50w arası kullanım sağlıyor.
Buna bağlı olarak ta 90 100 fps arası veriyor.

Windows sürümün nedir hocam birde ben windows 11 home kurdum jet lisanstan key alıp girdim acaba bununla alakası var mıdır ?

Son düzenleme:
Özellikler aynı seninle bizim 4050 6gb i5 12450h 16gb ram 1tb ssd.
Bende ddu ile kaldırıp tekrar kurdum nvidianın sitesinden ama hala gta 5 full ayarlarda 40-50w arası kullanım sağlıyor.
Buna bağlı olarak ta 90 100 fps arası veriyor.

Windows sürümün nedir hocam birde ben windows 11 home kurdum jet lisanstan key alıp girdim acaba bununla alakası var mıdır ?
Kendi sitesinden indirdiniz driverleri değilmi ?

Özellikler aynı seninle bizim 4050 6 GB i5 12450H 16 GB RAM 1TB SSD.
Bende DDU ile kaldırıp tekrar kurdum NVIDIA'nın sitesinden ama hala GTA 5 Full ayarlarda 40-50W arası kullanım sağlıyor.
Buna bağlı olarak da 90 100 FPS arası veriyor.

Windows sürümün nedir hocam bir de ben Windows 11 Home kurdum jet lisanstan key alıp girdim acaba bununla alakası var mıdır?

Çözüme kavuşabildiniz mi acaba? Ben de aynı durumdan muzdaribim. LoL'de ve Valorant'ta almam gereken değerleri almadığımı düşünüyorum.

Kendi sitesinden indirdiniz sürücüleri değil mi?

Siz LoL'de veya Valorant'ta aldığınız değerleri söyleyebilir misiniz rica etsem? Valorant'ta 200'ün üstü nadir görüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüme kavuşabildiniz mi acaba? Ben de aynı durumdan muzdaribim. LoL'de ve Valorant'ta almam gereken değerleri almadığımı düşünüyorum.

Siz LoL'de veya Valorant'ta aldığınız değerleri söyleyebilir misiniz rica etsem? Valorant'ta 200'ün üstü nadir görüyorum.

GPU sıcaklıkları ne alemde? Bir de prıze takılı mı kullanıyorsun?

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı