S sad_gaming12 Femtopat Katılım 30 Aralık 2024 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #1 Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız?
Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız?
wherwismymnd Centipat Katılım 18 Aralık 2024 Mesajlar 1.640 Çözümler 9 30 Aralık 2024 #2 sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor fanları hava alıp veremiyor. İnternet üzerinden alırsanız daha f/p bir laptop alabilirsiniz.
sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor fanları hava alıp veremiyor. İnternet üzerinden alırsanız daha f/p bir laptop alabilirsiniz.
WmWAr39 Hectopat Katılım 2 Mart 2021 Mesajlar 841 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12. Nesil işlemci 500 gb crucial nvme ssd 8 gb ddr4 ram Excalibur g770. Exper 18.5 inç monitör. Piranha x7 mouse. Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #3 sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Valorant 3. maç bilgisayar pert. G770 daha iyi ikisini de kullandım. Sorulara açığım.
sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Valorant 3. maç bilgisayar pert. G770 daha iyi ikisini de kullandım. Sorulara açığım.
berksahin_0 Centipat Katılım 18 Temmuz 2024 Mesajlar 215 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Aralık 2024 #4 sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan mı baktın.
sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... Teknosa'dan mı baktın.
eXPlorer351o Centipat Katılım 28 Haziran 2024 Mesajlar 194 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Abra A5 V16.7.4 i5 11400H, 32 GB ram DDR4, 1 TB M.2, GTX1650 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Aralık 2024 #5 sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... casper malzemeleri kötü kullanıyo ve monitör alırsan bacaklarından dolayı yere düşüp kırılsa bile kullanıcı hatası diyip geçerler o yüzden casper alma bence ama sana kalmış.
sad_gaming12 dedi: Bütçem zorlarsam 40bin TL. Bu ürünü gördüm ama herkes kötü demiş. Sizce kötü mü? Kötüyse de önerinizi yazar mısınız? Genişletmek için tıkla... casper malzemeleri kötü kullanıyo ve monitör alırsan bacaklarından dolayı yere düşüp kırılsa bile kullanıcı hatası diyip geçerler o yüzden casper alma bence ama sana kalmış.