Casper Excalibur G870 RTX 4060 alınır mı?

Önce FurMark yapın. Biraz bekleyin sonra R23 testini başlatın.

Hocam yaptım da 3 dk falan nereyi soyleyeceğim size.

Max temp 80 derece usage 99 Max clock 2100min clock 1920 score 8427.

R23 daha iyi olur hem sıcaklığı test ederiz hem limit var mı yok mu anlarız.

Hocam degerler nasıl sizce FurMark yaptım.

Son düzenleme:
Hocam yaptım da 3 dk falan nereyi soyleyeceğim size.

Max temp 80 derece usage 99 Max clock 2100MIN clock 1920 score 8427.

Hocam degerler nasıl sizce FurMark yaptım.

2 katı fark yemişsin.

Yok pardon passmarka bakmışım.

Hocam siz en iyisi R23 testi yapın ekran kartını biliyoruz zaten.

FurMark testinden de 1.5-2 bin puan fark yemiş sanırsam.

12 bin puan alanda var ama Nitro gibi cihazlarda bu dediğim 2 bin puan fark yediğin cihaz Victus.

Son düzenleme:

Hocam 4060 laptopu olan biri 8700 almış R7'li işlemci ve 4060 laptop nasıl 10k alıyor şaşırtıcı.

Hocam 4060 laptopu olan biri 8700 almış R7'li işlemci ve 4060 laptop nasıl 10k alıyor şaşırtıcı.

Hocam araştırın rahatča bulursunuz zaten excaliburadan da bu beklenir.

Excalibur asla alınmaması gereken bir model birleşik 2 fan hayli komik.
Sıradan bir soğutma sistemi var, sponsorlu içerikler kadar abartılı değil ama komikte değil. Zaten bu soğutma sistemi Casper'a ait olsa bende komik deyip güleceğim bu sistem Acer'de kullanıldı. İki kasada Taiwan'a ait muhtemelen. Limit konusunu çok seviyorsunuz sizi biliyorum ama konuyu dağıtmamak için limitlere girmeyeceğim ama laptopu yanmaktan kurtarıyorsa fanlar onlar gereğini yapıyor demek gibi bir şey. Sadece iki fan bitişik değil işlemci ile ekran kartı çekirdekleri de yakın bu kasada. Yani laptopun bir tarafının ısınmasını sağlamışlar.

Oyunlarda istediğiniz fps değerlerine alıyorsanız o puanlara takılmayın. İşlemci gücü çok etkiliyor ayrıca testler çok değişkenler, bende 4 test yapıyorum 1 tanesinde 10K üstünü görürken diğer 3 tanesi 9K civarı kalabiliyor o yüzden oyunlarda istediğiniz fps değerlerini alıyorsanız ve rahatsız olacak derecede drop yoksa oyunda kullanın gitsin. Ha render vs. gibi süre farkı yaşıyorum derseniz o çok detaylı bir konu.

Son düzenleme:

Hocam ben oyunumu akıcı oynuyorum drop yok eğleniyorum onun bunun lafına pek kulak asmiyorum sorunum yok oyunumu istediğim gibi oynatıyor yeter bana.

Anakartsal sorunlarını okuyun.

Anakartsal sorunlarını okuyun.
Maalesef, yerli üretim bir ürün o sanırım. Kalitesiz olma ihtimali yüksek yine de bu benim cihazımda olan bir sorun olmadığından ona göre yorum yaptım alacaklara genelde bunu belirtiyorum zaten. G870 alacak birine demeniz benim açımdan mantıklı ama kullanıcıları için artık yapacak bir şey pek yok. Özellikle piyasa altı rakamlara alan varsa onlara da anakart deyip iade et demek bana mantıklı gelmiyor kalanlara genelde söylerim.

Alabiliyorsa global markaya ait bir RTX 4060 laptop alması tabii ki daha iyi.

Son düzenleme:

Ben Teknosa'dan 28'e aldım piyasa altı bir de 28'e göre gayet yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…