Casper Excalibur G870 RTX3060 alınır mı?

Malzeme kalitesi rezil bu yüzden ısınma problemi var genel olarak, merdiven altı atolyede suriyeliler daha iyisini yapar. Net bütçe verin uygun olanı önerelim.

Excalibur almak hayatımın en büyük pişmanlıklarındandı,aşırı ısınır ve fanları hayvani şekilde sesli çalışıyor,ömür boyu teknik servis falan filan diyorlar o da hikaye,fan sorunu için servise verdim 2 hafta serviste kaldı geri geldiğinde aynı fanı söküp tekrar takmışlardı sorun hala devam ediyodu

Malzeme kalitesi rezil bu yüzden ısınma problemi var genel olarak, merdiven altı atolyede suriyeliler daha iyisini yapar. Net bütçe verin uygun olanı önerelim.
Malzeme kalitesi derken nereyi kast ettiniz ? Metal kasa güzel bence ya da ben ilk defa metal kasa kullanıyorum ondanda olabilir. Diğer kısımlar plastik.

27-28 bin tl bütçem var

28-29 bin tl bütçem var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı