M Moonlit Wanderer Femtopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Nisan 2024 #11 YüzbaşıJohnPrice dedi: CPU sıcaklığı yok onu da ölçüp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CPU 78 79 80 81 takılıyor.
YüzbaşıJohnPrice dedi: CPU sıcaklığı yok onu da ölçüp atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... CPU 78 79 80 81 takılıyor.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.119 Makaleler 1 Çözümler 61 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2024 #12 Bu durum başka oyunlarda da oluyor mu? Laptopun programı varsa oradan laptopu performans moduna çekin.
Bu durum başka oyunlarda da oluyor mu? Laptopun programı varsa oradan laptopu performans moduna çekin.
M Moonlit Wanderer Femtopat Katılım 9 Nisan 2024 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2024 #13 YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu durum başka oyunlarda da oluyor mu? Laptopun programı varsa oradan laptopu performans moduna çekin. Genişletmek için tıkla... Zaten performans modunda kullanıyorum, dediğim gibi Roblox gibi basit bir oyunda 100 FPS göremiyorum.
YüzbaşıJohnPrice dedi: Bu durum başka oyunlarda da oluyor mu? Laptopun programı varsa oradan laptopu performans moduna çekin. Genişletmek için tıkla... Zaten performans modunda kullanıyorum, dediğim gibi Roblox gibi basit bir oyunda 100 FPS göremiyorum.