Arkadaşlar merhaba. Ben oğluma laptop hediyesi alacağım. Fakat çok anlamadığım için karar veremiyorum. Biraz araştırıp bunlar olur dediğim modeller arasında arkadaşın gönderdiği linkteki laptoplarda var.
Bir de şu linktekiler;
Arkadaşın ASUS TUF modellerini mi alayım yoksa benim verdiğim linklerdeki PC'lerden birini mi alayım? Veya sizin önerebileceğiniz bu özelliklerdeki başka laptoplar var mıdır?
Klasik olacak ama, lütfen yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar merhaba. Ben oğluma laptop hediyesi alacağım. Fakat çok anlamadığım için karar veremiyorum. Biraz araştırıp bunlar olur dediğim modeller arasında arkadaşın gönderdiği linkteki laptoplarda var.
Bir de şu linktekiler;
Arkadaşın ASUS TUF modellerini mi alayım yoksa benim verdiğim linklerdeki PC'lerden birini mi alayım? Veya sizin önerebileceğiniz bu özelliklerdeki başka laptoplar var mıdır?
Bir de şu linktekiler;
4050 kesinlikle almayın. Özellikle laptop istemediyse bence bu fiyata masaüstü toplarsanız oğlunuz daha mutlu olur.Arkadaşlar merhaba. Ben oğluma laptop hediyesi alacağım. Fakat çok anlamadığım için karar veremiyorum. Biraz araştırıp bunlar olur dediğim modeller arasında arkadaşın gönderdiği linkteki laptoplarda var.
Bir de şu linktekiler;
4050 kesinlikle almayın. Özellikle laptop istemediyse bence bu fiyata masaüstü toplarsanız oğlunuz daha mutlu olur.
Sanırım forum içerisinde bir hata yapmışım konuyu ayrı açmışlar. Cahillik başka bir şey forum kullanmayı pek bilmiyorum.
Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim çoğunluk başka bir modele yönelme mi istemiş.
Alacağım fiyata en yakın TUF modeli linkte verdiğim var fakat onun işlemcisi 7.nesil AMD Ryzen 7 7735HS bu işlemci Casper'ın işlemcisinden daha mı iyi yoksa hayır daha iyi değil ama yeterli olduğunu düşünerek mi tavsiye ediyorsunuz. Bir de yine RTX 4060 ama Intel5 12.nesil olan başka markalar var onları tavsiye eder misininiz
13700HX tekli ve çoklu çekirdekte önde. Fark hatrı sayılır miktarda.37-38.000 Intel Core i7-13700hx peki bununla arasında ne kadar vardır aslında bütün karşılaştırmalar internette var fakat çok teknik anlatıldığı için pek anlamıyorum dün gece 3 kadar videolar izledim çoğu sponsorlu olduğu için tatmin edici olmadı.