Yeni bilgisayar aldık ve işletim sistemi yüklenmemiş şekilde geldi. Başka bir bilgisayardan USB diski hazırladık ve bilgisayar taktık. Yükleme için açtığımızda da fotoğraftaki ekran karşımıza çıkıyor.
Yeni bilgisayar aldık ve işletim sistemi yüklenmemiş şekilde geldi. Başka bir bilgisayardan USB diski hazırladık ve bilgisayar taktık. Yükleme için açtığımızda da fotoğraftaki ekran karşımıza çıkıyor.
Hocam dosyayı açmicaksın. Dosyayı bilgisayara indir. İndirilen dosyayı kurulum USB'sine at. Driver yükle seçeneğinden USB'ni seç ve içindeki dosyayı seç.
Setuprst dosyasını USB'ye attıktan sonra CMD'yi yönetici olarak çalıştır. CMD'ye USB'nin birimi F ise resimdeki şekilde yap. D ise F yerine D yaz enterle. Sonra.
Kod:
SetupRST.exe -extractdrivers SetupRST extracted
Kodunu CMD'ye yaz. Sonra disk bölümlendirme ekranında driver yükle veya ekle butona bas. USB'nin içine gir ve USB'nin içindeki setup RST klasörünün içindekilerin hepsini aç. En son drivers klasörünün içindeki VMD klasörünü seçip tamama tıkla.