B Brucewayneoglu Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #1 Merhaba, Excalibur G900 modelini aldım. Aklında sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Son düzenleyen: Moderatör: 31 Ocak 2021
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Ocak 2021 #2 Benim bir ricam var fakat riskli; Afterburner indirip oyunları oynarken resim atar mısınız? Ayrıca stres testi de mümkünse.
Benim bir ricam var fakat riskli; Afterburner indirip oyunları oynarken resim atar mısınız? Ayrıca stres testi de mümkünse.
BerkayZ87 Yottapat! Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 15 Haziran 2017 Mesajlar 45.746 Makaleler 115 Çözümler 354 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #3 Hayırlı olsun.
Mor Koşucu Hectopat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 4.496 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2021 #4 Brucewayneoglu dedi: Merhaba, Excalibur G900 modelini aldım. Aklında sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kaç fanlı?
Brucewayneoglu dedi: Merhaba, Excalibur G900 modelini aldım. Aklında sorusu olan varsa cevaplayabilirim. Genişletmek için tıkla... Kaç fanlı?
B Brucewayneoglu Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #5 Mor Koşucu dedi: Kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... iki fanı var fakat rakiplerinden farklı olarak 6 hava çıkışı var
Mor Koşucu dedi: Kaç fanlı? Genişletmek için tıkla... iki fanı var fakat rakiplerinden farklı olarak 6 hava çıkışı var
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #6 Brucewayneoglu dedi: iki fanı var fakat rakiplerinden farklı olarak 6 hava çıkışı var Genişletmek için tıkla... Attığım uygulamayı yapma fırsatı bulabildiniz mi?
Brucewayneoglu dedi: iki fanı var fakat rakiplerinden farklı olarak 6 hava çıkışı var Genişletmek için tıkla... Attığım uygulamayı yapma fırsatı bulabildiniz mi?
B Brucewayneoglu Centipat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2021 #7 WoLeRm dedi: Benim bir ricam var fakat riskli; Afterburner indirip oyunları oynarken resim atar mısınız? Ayrıca stres testi de mümkünse. Genişletmek için tıkla... üzgünüm zamanım yok fakat istersen sana tecrübemi aktarabilirim
WoLeRm dedi: Benim bir ricam var fakat riskli; Afterburner indirip oyunları oynarken resim atar mısınız? Ayrıca stres testi de mümkünse. Genişletmek için tıkla... üzgünüm zamanım yok fakat istersen sana tecrübemi aktarabilirim
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 2 Şubat 2021 #8 Brucewayneoglu dedi: Üzgünüm zamanım yok fakat istersen sana tecrübemi aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben tecrübenizin uzun sürede merak ediyor olacağım. Bu testi bazı kişilere örnek olsun diye istemiştim.
Brucewayneoglu dedi: Üzgünüm zamanım yok fakat istersen sana tecrübemi aktarabilirim. Genişletmek için tıkla... Ben tecrübenizin uzun sürede merak ediyor olacağım. Bu testi bazı kişilere örnek olsun diye istemiştim.
musabemiroztop Decapat Katılım 17 Nisan 2020 Mesajlar 213 Çözümler 1 20 Mart 2021 #9 Isınma sorunu yaşıyor musun? Yön tuşları küçük mü? Performans nasıl? RTX 2070 modelini alacağım ben şu an memnun musun laptoptan?
Isınma sorunu yaşıyor musun? Yön tuşları küçük mü? Performans nasıl? RTX 2070 modelini alacağım ben şu an memnun musun laptoptan?
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2021 #10 Hocam ukt incelemesi çekecek misiniz?