rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #31 erengore dedi: Konu güncelse ve konu sahibi buradaysa çözmeye geldim. Konu sahibi burda olduğunu belirtirse başlayalım. Genişletmek için tıkla... Biraz çözdüm gibi sizin çözümünü neydi?
erengore dedi: Konu güncelse ve konu sahibi buradaysa çözmeye geldim. Konu sahibi burda olduğunu belirtirse başlayalım. Genişletmek için tıkla... Biraz çözdüm gibi sizin çözümünü neydi?
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2021 #32 rapzeR dedi: Biraz çözdüm gibi sizin çözümünü neydi? Genişletmek için tıkla... Sistem Thermal Throttle oluyor. Undervolt yapmak.
rapzeR dedi: Biraz çözdüm gibi sizin çözümünü neydi? Genişletmek için tıkla... Sistem Thermal Throttle oluyor. Undervolt yapmak.
rapzeR Hectopat Katılım 21 Kasım 2020 Mesajlar 318 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ekim 2021 #33 erengore dedi: Sistem Thermal Throttle oluyor. Undervolt yapmak. Genişletmek için tıkla... O nedir?