Casper Excalibur G900 vs Monster Tulpar T7 v19.7

Ben Monster kullanıcısı olarak söylüyorum alacağınız Tulpar modelini en en en ince ayrıntısına kadar araştırın kronik sorunu yoksa kesinlikle onu alın. Abra'da çok rastlamadım ama Tulpar'da kronik sorunlu cihazlar var. Hem Monster 17.3 inç 15.6 aldım ve küçük geliyor açıkçası. Caspera alev topu diyenler var ama kullanmadığım için yorum yapamam.

2070 5600M'den daha güçlü olduğu için, ekranı daha büyük olduğu için?

13e çıkan v19.7 almalı bence hocam. 12bine güzel Alpha.

Üstüme gelmeyin yahu. 2060 diye okumuşum. Aman bende buraları bırakıp masaüstüne gideyim bari.
Lafım size değil ancak Monster gördüğü gibi alınmaz spamlayan bir tayfa var. Şu ürünleri markaya göre değil modele göre yorumlayın artık, V19.7 güzel bir laptop, fiyatını hak ediyor.

Not: Şaka yapmıyorum yahu. Son günlerde adam akıllı öneri bile veremiyorum.
Lafım size değil ancak Monster gördüğü gibi alınmaz spamlayan bir tayfa var. Şu ürünleri markaya göre değil modele göre yorumlayın artık, v19.7 güzel bir laptop, fiyatını hak ediyor.

Ben kötü demiyorum kasa iyi fakat ısı boruları bazen sorun çıkarabiliyor. Tamamen sorunsuz değil.

Not: Şaka yapmıyorum yahu. Son günlerde adam akıllı öneri bile veremiyorum.

Ben kötü demiyorum kasa iyi fakat ısı boruları bazen sorun çıkarabiliyor. Tamamen sorunsuz değil.
ısınma sorunu hiç yok o modelde sallama ziya
Fan sesi rahatsız edici ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…