Casper Excalibur G911 (2023) alınır mı?

NamesiS5050

Decapat
Daha fazla  
Böyle 50klık üst düzey ama bütçemi aşan bir laptop bu da. Bileşenler, donanımlar, tasarım vs. hepsi benim gözümde güzel ama internette yok çok ısınıyor driver kurulmuyor vs. sorunlar var diye görüyorum, uzun zamandır da araştırıyorum. Excalibur 2023 senesinde bu yeni 13. nesil islemci ve RTX 4000 serisi ile ısınma ve driver sorunları çözmüş müdür? Ben çözdü diye umuyorum ve cidden hiçbir sorunla karşılaşmadım diyelim driver kuruldu Ultra ayarlarda zorlayınca 90 derecelere çıkıyor onun dışinda 60 70 derece falan. Eee peki bu donanımlar hele RTX 4060 ve RTX 4070 satın alınca oynayacağim ilk oyunlardan olan Call of Duty Modern Warfare 2, Call of Duty Warzone ve Call of Duty Black Ops Cold War oyunlarını 4K oynatır mı? Zaten artık bu donanımlar açar oyunu.

Sorularımın hepsine cevap verirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 50K'lık bütçeniz var. Bence Casper yerine MSI veya ASUS tarafına yönelin.

Aslında 50k bütcem yok bana göre üst düzey olan ama fiyatı uygun olmayan bilgisayar diye koydum oraya

Hatalı yerleri otomatik düzeltsin derken mesajın bir kısmını silmiş

Son düzenleme:
2 Casper notebook kullandım uzun yıllar. Notebook kullanmayı bilmeyen en kralını bile bozabilir. Önemli olan satış sonrası. 2014lerde Asus notebook aldım. 6 kez ekran sorunu için servise gönderdim. Her gönderim ve geri dönüş ortalama 20 gün sürdü. 7. göndermede en sonunda sorunun ürün kaynaklı olduğunu kabul edip para iadesi yaptılar. Şimdi asus diyenlere de ben gülüyorum içten içe. Para verip almam. İade alana kadar geçen süre, stres beni yeterince soğuttu. Şimdilerde 2 kez gidince 3. de iade edilir diyorlar ama asusa zerre güvenmiyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…