Casper Excalibur G911 alınır mı?

Bütçe
25000

Doğukank67

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ekteki Casper Excalibur G911 modelini almayı düşünüyorum. Mevcut konulara baktım pek tavsiye edilmemiş ama yaklaşık 1 yıldır kullanan arkadaşım var memnun olduğunu söylüyor bilgisayardan da anlayan birisi az çok. Donanım gayet cezbedici geliyor bir de forumdan fikir almak istedim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2022-08-06-14-48-15-568_trendyol.com.jpg
    58,4 KB · Görüntüleme: 263
Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiye sistem için teşekkürler, bu arada neden casper önermiyorsunuz? Belirli bir kronik sıkıntısı falan mı var?

Tavsiye sistem için teşekkürler, bu arada neden Casper önermiyorsunuz? Belirli bir kronik sıkıntısı falan mı var?

Ben yeni Excalibur G770 aldım tek sıkıntısı arada touchpad takılabiliyor nadiren.

Evet ısınma, anakart yanma gibi sorunları mevcut. Arkadaşın önerdiği Nitro gayet iyidir.
Kullanan tanıdıklarım hiç böyle sorunlardan bahsetmemişlerdi açıkçası. Hatta birisi ortalama 74 derecelere çıktığını söylemişti oyunlarda.

Merhaba kendimce piyasada tavsiye edilen oyuncu laptoplarını puanladım. Belli bir liste ve puanlama sistemi oluşturdum. Buna göre Casper Excalibur G911.1270-DF70X-C en yüksek F/P puanını aldı. Sizce alınır mı? Ya da sizin tavsiyeleriniz var mı? Şimdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…